Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg Bluetooth Audio Link

Sandbergin tuotteet tunnetaan eräänlaisina elektronisina kääntöveitsinä. Niiden avulla pc:hen voidaan yhdistää jos jonkinlaisia laitteita. Yrityksen uusin tuote ei suinkaan kalpene entisten rinnalla.

Hinta:

40,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Sandberg Bluetooth Audio Link luo langattoman yhteyden vaikka älypuhelimen ja musiikkisoittimen välille. Laite vastaanottaa langattomasti ääntä matkapuhelimesta tai pc:stä bluetooth-liitännän kautta ja lähettää sen minijakki- tai phonoliitäntöjen kautta soittimeen. Enim­mäis­toi­min­ta­etäisyys on kymmenen metriä. Jos laitteet viedään liian kauaksi toisistaan, musiikin toisto keskeytyy. Musiikki alkaa soida uudestaan, kun laitteet siirretään takaisin kantama-alueelle. Vastaavaa laitetta ei ole aiemmin nähty, ja idea on loistava. Ikävä kyllä järjestelmään on päässyt pujahtamaan pari aloittelijan virhettä: Ensinnäkin phonoliittimistä puuttuu värikoodaus, minkä vuoksi ei ole selvää, kumpi liitin tulee oikeaan ja kumpi vasempaan kanavaan. Lisäksi äänen taso on niin alhainen, että voimakkuus on säädettävä suurimmilleen, jotta musiikki kuulostaa normaalilta. Sandbergin mukaan nämä puutteet on korjattu uudemmissa laitteissa, joiden tuotanto on jo aloitettu. Joka tapauksessa laite lunastaa kaikki valmistajan lupaukset.
Musiikin siirtäminen kännykästä stereoihin on todella helppoa ja laitteen akusta riittää virtaa 12 tunniksi. Akku voidaan ladata pc:n usb-liitännästä. Mukana ei tule sovitinta, mutta tarkoitukseen voi käyttää matkapuhelimen verkkovirta-usb-sovitinta.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Käytännöllinen apuväline, jolla musiikki saadaan siirtymään
vaivattomasti stereoihin.

  • Riittävä akkukesto

  • Käytännöllisen kokoinen

  • Ääni ulos hiljainen

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää