Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Samsung SH100

Samsung mainostaa SH100-kameraansa ”sosiaaliseksi ja langattomaksi”. Mainoslause viittaa kameran wlan-liitäntään, jonka ansiosta kuvia on helppo siirtää muihin laitteisiin.

Hinta:

230,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Joissakin uusissa muistikorteissa on vastaava toiminto kuin Samsungissa: kamera viedään lähelle tietokonetta, minkä jälkeen kuvat siirtyvät tietokoneen muistiin muutaman painik­keen napsautuksella. Seuraavalla kerralla kamera osaa hoitaa siirron automaattisesti, kun se vain tuodaan kyllin lähelle pc:tä.

SH100 on erittäin helppokäyttöinen. Valikot ovat selkeitä ja valintoja voi tehdä hipaisunäytöltä. Käyttäjä voi jättää kuvausvalinnat täysin kameran huoleksi. Automatiikka tuottaa useimmiten erittäin hyviä ja käyttökelpoisia kuvia. Kamerassa on optinen 5x-zoomi, jolla pärjää pitkälle.

Ohut Samsung SH100 on monella tapaa hyvä kompaktikamera matkoille. Se reagoi käskyihin vikkelästi ja tarkentaa nopeasti myös kehnossa valaistuksessa. Toisaalta kuvista tulee helposti rakeisia, jos iso-arvo on yli 500. Normaaliolosuhteissa kuvat olivat kuitenkin yksityiskohtaisia ja värit luonnollisia. Niihin olisi silti kaivannut aavistuksen lisää syvyyttä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Tarkkuus: 14,2 megapikseliä
• Zoomi: optinen 5x
• Kiinteä muisti: 6,9 Gt
• Paino: 115 g
• Mitat: 9,3 x 1,9 x 5,4 cm

  • Wlan-liitäntä

  • Hipaisunäyttö

  • Hyvä zoomi

  • Käytön helppous

  • Kuvien syvyys

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Demoversio pelin demosta

Demoversio pelin demosta

Spore Otuseditori on sangen viihdyttävä dna-rakennussetti, joka antaa esimakua tulevasta Spore-pelistä. Demon julkaisupäivänä YouTubeen siirrettiin jo yli 57 000 Spore-animaatiota.

Lue lisää

Mallikas tehohirmu

Mallikas tehohirmu

HP:n uuteen kevyiden kannettavien sarjaan kuuluu 13 tuuman näytöllä varustettu höyhensarjalainen sekä testaamamme hieman tukevampi, 2,4 kiloa painava 15,6-tuumainen malli. Laitteen mukana toimitetaan muotoilultaan samanhenkinen ulkoinen dvd-asema, joka yhdistetään kannettavan usb-liitäntään.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää