Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sagemcom RM50

Internet on niin täynnä erilaisia radioasemia, että niistä on vaikeaa pitää lukua.

Hinta:

99,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Eikä ongelma ratkea kovin hyvin Sagemcom RM50 -radiovastaanottimellakaan, jossa asemia voi lajitella vain teeman, nimen tai alueen mukaan. Niitä ei voi hakea hakusanoilla eikä rajoittaa etsintää sellaisiin, joissa äänen laatu olisi kelvollinen. Hyvä asema kannattaa siksi aina heti lisätä suosikkeihin, jotta sen löytää myöhemmin uudelleen.

Yhteyden saaminen langattomaan verkkoon on hieman hankalaa, sillä käyttöliittymää ei ole suunniteltu pitkien tekstien syöttämiseen. Valikot tuntuvat reagoivan painalluksiin verkkaisesti. Nettira­dion lisäksi laitteella voi kuunnella myös mp3- ja wma-tiedostomuodossa olevaa musiikkia esimerkiksi verkkokiintolevyltä, sillä laite tukee upnp-protokollaa. Lisäksi se sisältää aivan tavallisen fm-radion.

Takaosan jakki- ja phonoliitäntöjen ansiosta laitteesta voi myös johtaa musiikkia ulkoisiin kaiuttimiin, jotka ovatkin tarpeen. Yhdysrakenteiset kaiuttimet ovat tasoltaan niin heikot, että bassoäänet tuntuvat jäävän jälkeen ja ääni kuulostaa puuroiselta. Ilman lisäkaiuttimia RM50 käy lähinnä herätyskellon korvikkeeksi, mutta ei varsinaiseen musiikin kuunteluun.

Fakta

• Wlan: 802.11b/g
• Kaiuttimet: 2 kpl á 2 wattia
• Näyttö: 3,5 x 7,5 cm
(128 x 64)
• Äänilähtö: 3,5 mm:n jakki­liitäntä, phonoliitäntä
• Mitat (l, k, s): 20 x 14 x 7 cm

  • Asennus

  • Upnp-tuki

  • Hitaat valikot

  • Asemien haku ja lajittelu

  • Huono ääni

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Kätevä minitietokone

Kätevä minitietokone

Asus EeeBox EB1501 on pöytäversio Asus Eee -minikannettavasta. Minikoneiden tavoin se on hinnaltaan huokea ja suorituskyvyltään vaatimaton laite.

Lue lisää

Tien päällä tilanteen tasalla

Tien päällä tilanteen tasalla

Viiden tuuman näytöllä varustettu TomTom Go Live 1005 on yksi markkinoiden suurimmista navigaattoreista. Laitteen mukana tulee usb-autolatausjohto ja usb-kotilaturi sekä tehokkaalla magneetilla varustettu imukuppiteline.

Lue lisää

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Arvosteluasteikon kymppi on varattu vain tuotteille, jotka ovat luokkansa ehdotonta kärkeä. Siksi hyvin harvoin vastaan tulee tuotteita, joiden kohdalla sitä voidaan käyttää ja joiden arvio sisältää pelkkää ylistävää suitsutusta.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää