Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


RollerMouse Free2

RollerMouse on hiiren korvike, joka tarjoaa samat toiminnot kuin hiiri mutta säästää käsiä.

Hinta:

299,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Ohjaimeen kuuluu sivusuunnassa liikuteltava tela, joka siirtää hiiren osoitinta, ja käsien väliin sijoitettuja painikkeita, joilla korvataan hiiren tavalliset painikkeet. Painikepaneeli sisältää myös pari lisäpainiketta esimerkiksi kaksoisnapsautukselle ja Kopioi- ja Liitä-toiminnoille.

Rollermouse asetetaan näppäimistön alapuolelle. Pakkaus sisältää korotepalat, joiden avulla näppäimistö saadaan sijoitettua sopivalle työskentelykorkeudelle. Rollermousea voidaan käyttää monenkokoisten näppäimistöjen kanssa. Painikkeiden ja telan lisäksi siinä on rannetuki.

Laite alkaa toimia välittömästi, kun se on yhdistetty usb-liitäntään. Laite­ohjainta ei tarvita. Mukana tulee käyttöohje, joka sisältää laitteen käyttövinkkejä ja jota noudattamalla ergonomia saadaan varmasti kohdalleen. Laite vaikuttaa mekaanisesti laadukkaalta.

Uuden hiiriohjaimen käyttöön tottuminen ja uusien työskentelytapojen omaksuminen vie aikaa, mutta kun sitä käyttää säännöllisesti, se alkaa tuntua nopeasti mukavalta ja luonnolliselta. Painikkeet ja pikanäppäimet ovat koko ajan aivan sormien ulottuvilla, mikä nopeuttaa työskentelyä. Etenkin kymmensormijärjestelmää käyttävälle laitteesta on etua, kun käsiä ei tarvitse siirtää pois oikeasta kirjoitusasennosta.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Liitäntä: Usb
• Painikkeet: 5 ja tanko
• Mitat: 44,5 x 9,0 x 2,0 cm
• Värit: Musta ja valkoinen

  • Ehkäisee hiirivammoja

  • Mekaanisesti laadukas

  • Lisää kirjoitusnopeutta

  • Kaikkiin näppäimistöihin

  • Kallis hinta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Demoversio pelin demosta

Demoversio pelin demosta

Spore Otuseditori on sangen viihdyttävä dna-rakennussetti, joka antaa esimakua tulevasta Spore-pelistä. Demon julkaisupäivänä YouTubeen siirrettiin jo yli 57 000 Spore-animaatiota.

Lue lisää

Mallikas tehohirmu

Mallikas tehohirmu

HP:n uuteen kevyiden kannettavien sarjaan kuuluu 13 tuuman näytöllä varustettu höyhensarjalainen sekä testaamamme hieman tukevampi, 2,4 kiloa painava 15,6-tuumainen malli. Laitteen mukana toimitetaan muotoilultaan samanhenkinen ulkoinen dvd-asema, joka yhdistetään kannettavan usb-liitäntään.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää