Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Roccat Valo

Vain pc-peleille äärimmäisen omistautunut pelaaja voi kuvitella tarvitsevansa niin paljon makronäppäimiä kuin Roccatin Valossa on.

Hinta:

100,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Makronäppäimiä on 41, ja jokaiseen niistä voi tallentaa neljä makroa, jotka saadaan tuotettua yhdistämällä makronäppäimeen jokin pikanäppäin.

Laitteessa on itsessään kaksi megatavua muistia, ja siihen voi tallentaa viisi eri peliprofiilia, minkä ansiosta useita pelejä voi pelata sujuvasti vuoron perään muuttamatta asetuksia välillä. Käytännössä tämä tarkoittaa jopa 820:tä makrotoimintoa.

Yksinkertaisin tapa luoda makroja Valo-näppäimistöllä on nauhoittaa niitä pelin aikana ja tallentaa ne sopivaan makro‑näppäi‑meen. Toinen tapa on kirjoittaa niitä ohjelmalla, jolla makroja voidaan myös hallita ja muokata. Jos eri makrojen tallennuspaikat eivät pysy mielessä, mustat makronäppäimet voidaan vaihtaa pakkauksen sisältämiin värillisiin. Niillä ei tosin pysty korvaamaan tavallisia näppäimiä.

Kaikissa näppäimissä on taustavalo, joten ne löytyvät myös hämärässä. Näppäimistö sisältää myös nestekidenäytön, johon voidaan ohjata suorittimen ja muistin kuormitusta tai sähköpostia koskevia tietoja.

Myös äänitulot ja -lähdöt voidaan ohjata näppäimistöön jolloin siihen voidaan liittää kuulokkeet. Toinen mahdollisuus on käyttää näppäimistön erinomaista ulkoista mikrofonia.

Fakta

• Liitännät: usb
• Pikanäppäimet: 41 x 4 kpl
• Muuta: Mikrofoni

  • Makronäppäinten määrä

  • Laaja ohjelmisto

  • Ei rannetukea

  • Vie kaksi usb-liitäntää

  • Ei tuo lisää usb-liitäntöjä

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Onnistuu.fi-verkkopalvelu on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön mobiilivarmenteen. Mobiilivarmenne mahdollistaa vahvan sähköisen tunnistamisen.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää