Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


ROCCAT Kova [+]

Jotta Roccatin hiirestä saisi kaiken irti, on ensin asennettava mukana tuleva ohjelma. Asennuksen jälkeen oletusasetuksia voidaan muuttaa, vaihtaa painikkeisiin liitettyjä toimintoja ja käyttää makroja.

Hinta:

49,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Kova [+] -hiiren ohjelmassa on harvinaisen paljon toimintoja. Ensinnäkin hiiren kaikkien seitsemän painik­keen toiminnot ovat vapaasti valittavissa. Toiseksi tarjolla on vaihtotoiminto, jolla käytännössä voidaan kaksinkertaistaa käytettävissä olevien toimintojen määrä. Lisäksi esimerkiksi kak­sois­napsautuksen ja rullan nopeutta ja hiiren tarkkuutta voidaan muuttaa.

Kahdelle hiiren painikkeelle ei ole määritetty mitään oletustehtävää. Niihin kannattaa liittää esimerkiksi mahdollisuus vaihtaa tarkkuutta. Näin asetusohjelmaa ei tarvitse avata aina, kun haluaa käyttää esimerkiksi kuvankäsittelyohjelmaa. Ääniviesti ilmoittaa, mikä tarkkuus hiiressä kulloinkin on käytössä.

Makrotoiminnolla yhteen painikkeeseen voidaan tallentaa kokonainen toimintosarja. Hiiren ohjelmassa on joukko valmiita makroja pariinkymmeneen suosituimpaan peliin. Lisäksi makroja voi ohjelmoida itse lisää. Etenkin pc-pelien pelaajien elämää helpottaa hiiren profiilitoiminto: tiettyyn käyttöön sopivat asetukset voi tallentaa profiiliksi ja ilmoittaa, minkä ohjelman kanssa profiilia käytetään, jolloin asetukset aktivoituvat automaattisesti, kun kyseinen ohjelma avataan.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Liitäntä: Usb
• Tarkkuus: 3200 dpi
• Painikkeet: 7 kpl
• Mitat: 12 x 6,5 x 3 cm

  • Tarkkuus

  • Monipuoliset toiminnot

  • Hyvä hallintaohjelma

  • Sopii myös vasenkätisille

  • Kireä rulla

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Virustutkaa laajempi turvapaketti

Virustutkaa laajempi turvapaketti

Virustorjuntaohjelman ostajan mielessä pyörii aina sama kysymys: Kuinka hyvin ohjelma suojaa? Kysymykseen vastaaminen vaatii erikoisosaamista ja ison läjän aitoja tietokoneviruksia. Trend Micron turvaohjelmiston testi suoritettiinkin yhdessä saksalaisen AV-test-tutkimuslaitoksen kanssa.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää