Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


ROCCAT ISKU

Roccatin Isku on näppäimistöjen monsteriluokkaa. Siinä on peräti 118 näppäintä, joista suuri osa on erilaisia näppäinoikoteitä varten.

Hinta:

109,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Etureunaan on sijoitettu tavanomaista leveämpi rannetuki. Näppäimistö liitetään pc:hen usb-johdolla. Se toimii heti, kun se on yhdistetty pc:hen, mutta osa toiminnoista edellyttää laiteohjaimen asennusta ensin.
Ison koon lisäksi Iskussa kiinnittyy huomio taustavaloon. Se onkin lähes välttämätön hämärässä tilassa pelaaville mutta siitä on runsaasti hyötyä myös muille. Näppäimet loistavat sinertävinä ja kerrankin on niin, ettei valoa tihku silmiin myös niiden vierestä.
Taustavalo on harmittavasti liian himmeä, jos näppäimistöä pidetään normaalisti vaakasuorassa. Näppäinten pintaan painetut symbolit ovat myös niin pieniä, että niitä voi olla vaikea erottaa, jos tilassa on muita valonlähteitä tai heijastuksia aiheuttavia pintoja.
Tekniseltä laadultaan näppäimistö on keskitasoa. Näppäimet painuvat pohjaan kevyesti, mikä keventää kirjoittamista mutta voi myös aiheuttaa virhepainalluksia. Painallus saa aikaan onton äänen ikään kuin näppäimistö olisi kovin ohut. Välilyöntinäppäin on sijoitettu erikoisesti tavallista korkeammalle.
Isku on suunniteltu etupäässä pelaamiseen, ja siihen onkin mahdollista tallentaa jopa 180 makroa eli näppäinyhdistelmää tai pelikomentoa. Pikanäppäimillä voidaan hallita näppärästi myös äänenvoimakkuutta, musiikkisoitinta ja selainta.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Näppäimet: 118
• Näppäinasettelu: Suomi/skand.
• Mitat: 51 x 24 x 4 cm

www.roccat.org

  • Pikanäppäinten runsaus

  • Taustavalo

  • Pitää melua kirjoitettaessa

  • Pienet kirjainsymbolit

  • Kallis hinta

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää