Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Plantronics Discovery 975

Plantronicsin headsetin korvaan menevästä osasta törröttää hassunnäköinen kumisilmukka, mutta sen ansiosta laite pysyy tukevasti paikallaan myös liikkeellä ollessa.

Hinta:

119,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Kuulokemikrofonin mukana tulee kolme erikokoista korvakappaletta käyttömukavuuden varmistamiseksi, ja se on tärkeää, kun kyseessä on headset.

Plantronics Discovery 975:ssä on erinomainen äänenlaatu, minkä puhelun saaneet henkilöt totesivat testattaessa. Ääni kuuluu selkeästi vastaanottajalle, vaikka headsetin käyttäjä olisi meluisassa ympäristössä. Plantronicsin headsetissa käytetäänkin niin sanottua AudioIQ2-äänenparannustekniikkaa, joka suodattaa tehokkaasti taustamelun pois. Myös tulevat puhelut kuuluvat kirkkaasti.

Kätevä headset osaa lisäksi puhua. Laite kertoo, kun esimerkiksi mykistystoiminto otetaan käyttöön tai pois käytöstä, tai kun käyttäjä on siirtymässä bluetooth-yhteyden kantaman ulkopuolelle, jolloin yhteys matkapuhelimeen katoaa.

Discovery 975:n design on perinteinen ja melko hillitty, mutta mukana tuleva lataava kuljetuskotelo näyttää lähinnä 1970-luvun meikkilaukun jäänteeltä. Vanhahtavasta ulkoasustaan huolimatta nahkakotelo on tuiki tarpeellinen tien päällä, sillä se antaa kymmenen tuntia lisää puheaikaa, ennen kuin tavallinen laturi pitää kaivaa esiin. Kotelon näyttö kertoo akun varaustilan. Varsinaisessa laturissa on micro-usb-liitäntä, joten headsetin käyttö on turvattu myös siinä vaiheessa, kun matkapuhelimien uudet vakiolaturit ilmestyvät.

Fakta

Headsetin käyttömukavuus ja äänenlaatu ovat huippuluokkaa, mutta design on vanhahtavaa.

  • Hyvä käyttömukavuus

  • Loistava äänenlaatu

  • Lataava kotelo

  • Lataus micro-usb:llä

  • Äänenvoimakkuuden säädin

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tyyliniekan minikannettava

Tyyliniekan minikannettava

Minikannettavat tuppaavat ulkoisilta ominaisuuksiltaan olemaan kuin samaan muottiin valettuja.

Lue lisää

Upeita kuvia edullisesti

Upeita kuvia edullisesti

Tämän tulostimen kohdalla on vaikeaa valita, käyttäisikö sitä mukana tulevalla ohjelmalla tietokoneelta vai laitteen oman näytön valikoista

Lue lisää

Näppärä mediasoitin

Näppärä mediasoitin

WD TV Live Hub on pieni laite siihen tallennettujen tai lähiverkon tai netissä sijaitsevien filmien ja musiikin toistamiseen ja valokuvien esittämiseen. Mediatoistimessa ei ole näyttöä, koska laite on tarkoitettu käytettäväksi tv:n kanssa.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää