Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Philips Wake-up Light HF3485

Suomessa talviaamut ovat pimeitä ja herätyskellon ääni voi tuntua väsyneen korvissa armottomalta.

Hinta:

129,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Philips yrittää tehdä arkiaamuista miellyttävämpiä Wake-up Light HF3485 -lampullaan, jonka valo jäljittelee aamun valkenemista. Idea on yksinkertainen: lamppu säädetään syttymään himmeänä esimerkiksi puoli tuntia ennen herätysaikaa. Sen jälkeen valo voimistuu pikku hiljaa. Maksimissaan sen valoteho on 250 luksia. Herätysajankohtana siitä alkaa kuulua esimerkiksi linnunliverrystä.

Menetelmä toimi erinomaisesti. Aamuntorkku testaaja heräsi virkistyneenä ja hyväntuulisena, kun sydän ei hakannut kellon pirinän aiheuttamasta pelästyksestä. Wake-up Light HF3485 -lamppua voidaan käyttää myös tavallisena yölamppua. Lisäksi herätykseen voidaan käyttää myös mp3-musiikkisoitinta tai yhdysrakenteista FM-radiota. Laitteeseen voidaan myös hakea lisää ilmaisia herätysäänivaihtoehtoja Philipsin verkkosivuilta.

Herätyksen voi vaimentaa ja torkkutoiminnon käynnistää painamalla sormella mitä tahansa näytön kohtaa. Ärsyttävintä laitteessa on näytön pienuus ja asetusten muuttamistapa, josta tuli mieleen vuoden 1983 vhs-videonauhuri.

Intuitiivisuudesta ei ollut tietoakaan, vaan käyttöohje oli tavattava tarkasti läpi. Lampun käyttöä olisi voitu helpottaa ja selkeyttää esimerkiksi paremmalla näytöllä, sillä nykyinen vaikuttaa olevan lainattu vanhasta kelloradiosta. Toisaalta lampun sarastustoiminto oli erinomainen, kun sitä oppi säätämään.

Fakta

Lamppu jäljittelee auringonnousua hyvin ja on riittävän kirkas, mutta on hankala käyttää.

  • Voimakas valo

  • Toistaa mp3-musiikki

  • Asetusten muuttaminen

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Demoversio pelin demosta

Demoversio pelin demosta

Spore Otuseditori on sangen viihdyttävä dna-rakennussetti, joka antaa esimakua tulevasta Spore-pelistä. Demon julkaisupäivänä YouTubeen siirrettiin jo yli 57 000 Spore-animaatiota.

Lue lisää

Älypuhelin minikoossa

Älypuhelin minikoossa

Nokia N97 mini on pienikokoinen versio N97-puhelimesta, joka testattiin numerossa 2/2010. N97-malli ei saanut meitä erityisemmin innostumaan, eikä sitä tee sen pikkuvelikään.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää