Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Philips Streamium WACS7500

Philipsin langattoman äänentoistojärjestelmän kiiltävä lasipinta ja taustavalaistus miellyttävät silmää.

Hinta:

860,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Laitteisto on suunniteltu etenkin kuluttajille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet musiikin suoratoistojärjestelmiä. Tässäkin puuha tosin vaatii esivalmisteluja.

Järjestelmässä on 80 gigatavun kiintolevyllä varustettu keskusyksikkö ja cd-soitin. Cd-levyjen sisältö on joko kopioitava yksitellen kiintolevylle vaihtamalla levyä soittimessa tai sitten yhdistettävä järjestelmä kodin lähiverkkoon ja tuotava musiikki sitä kautta. Lankaverkossakin hieman alle 70 gigatavun siirtäminen vei yli vuorokauden.

Lisäksi cd-musiikin tuominen ja muuntaminen sopivaan formaattiin on hidasta. Yhteys katosi useita kertoja eikä siirtoa aina saanut jatkumaan siitä, mihin se jäi.

Kun musiikki viimein on tallennettu kiintolevylle, kuunteleminen on helppoa ja ääni laadukasta. Kuuntelua hallitaan isolla kaukosäätimellä, jossa on näyttö kappaleiden tietoja varten. Musiikkia voidaan myös suoratoistaa toiseen yksikköön eli niin sanottuun asemaan. Jos asemia on useita, sama kappale voi soida vaikka koko talossa.

Testissä signaali ei aina kantanut olohuoneesta toiseen kerrokseen. Syy oli ehkä betonikatossa, vaikkei se pysäytäkään tavallisen 802.11g-verkon signaalia. Asemien äänen laatu ei ole yhtä hyvä kuin keskusyksikön.

Philipsin järjestelmässä on monta hyvää ominaisuutta. Sillä voi muun muassa suoratoistaa musiikkia ilman pc:tä. Puutteita olivat hitaus ja verkko-ongelmat.

Fakta

Erinomainen musiikkisoitin, jossa on kuitenkin liian monta ongelmakohtaa hintaan nähden.

  • Hyvä ääni

  • Streaming-mahdollisuus

  • Onnistunut muotoilu

  • Hidas siirto

  • Verkon toiminta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Onnistuu.fi-verkkopalvelu on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön mobiilivarmenteen. Mobiilivarmenne mahdollistaa vahvan sähköisen tunnistamisen.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää