Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Philips Moda 248C3LH

Sekä pc:n näytön että taulutelevision pitää näyttää hyvältä, koska ne ovat aina esillä.

Hinta:

259,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Tyylikkyyden lisäksi niissä pitää olla riittävästi oikeanlaisia liitäntöjä. Blu-ray-soittimien yleistyttyä esimerkiksi hdmi-liitäntä on ehdoton. Philipsin Moda-sarjan näytöt täyttävät nämä vaatimukset hyvin.

Testattu 248C3LH on melko litteä. Edessä sitä ympäröi musta kehys mutta takaosa on valkoinen. Komeus seisoo tukevasti siron teräsjalan varassa. Liitännät on sijoitettu melko korkealle, jonka vuoksi johdot törröttävät niistä hieman hassusti. Tämä on kuitenkin pieni virhe muuten tyylikkäässä kokonaisuudessa. Ergonomisesti laitteessa on toivomisen varaa, sillä jalan muotoilussa on kiinnitetty eniten huomiota kauneuteen. Näyttöä voi kallistaa hieman ylös ja alas, mutta ei laskea eikä nostaa. Onneksi oletuskorkeus on useimmiten sopiva.

Vasteajaksi on ilmoitettu vain kaksi millisekuntia. Ominaisuus näkyikin testissä terävinä kuvina niin Need For Speedin kaltaisissa vauhdikkaissa kaahauspeleissä kuin teräväpiirtofilmeissäkin. Kuva oli yksityiskohtaista ja rauhallista, vaikka väreistä vaikuttikin puuttuvan hieman syvyyttä.

Laite sopii hyvin tv:n katseluun etenkin, jos kyse on teräväpiirtokuvasta. Tavallista tv-signaalia käytettäessä tulos oli alle keskitason eikä kuva ollut niin tarkkaa kuin tv-kuva yleensä. Jos Moda-näyttöä kuitenkin käytetään televisiona, tarvitaan ulkoiset kaiuttimet, koska laitteesta ne puuttuvat kokonaan. Hdmi-liitäntä siirtää kuitenkin laitteeseen sekä äänen että kuvan.

Philips Moda 248C3LH on tyylikäs mutta keskinkertaisen kuvan vuoksi sitä ei voi suositella varauksetta.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Mitat: 23,6"
• Tarkkuus: 1920 x 1080
• Liitännät: 2 x hdmi,
1 x vga
• Kaiuttimet: Ei
• Vasteaika: 2 ms
• Valovoima: 300 cd/m2
• Katselukulma: 170/160°

  • Poikkeuksellinen design

  • Hyvä nopeisiin peleihin

  • Ergonomia

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää