Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Philips CushionSpeaker

Hassua, ettei tätä ole keksitty aiemmin: kaiutintyynyä kannettavaan. Kannettavan tietokoneen yhdysrakenteisten kaiuttimien ääni on harvoin hyvä, joten erilliset kaiuttimet ovat yleensä tarpeen.

Hinta:

69,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Matkaoloissa irtokaiuttimia olisi kuitenkin hankalaa käyttää. Philipsin keksintö ratkaisee kaksi ongelmaa: se parantaa äänen laatua ja käyttömukavuutta. Tyyny yhdistetään kannettavaan usb-johdolla, joka kelautuu itse tyynyn sisään. Kun tyyny on kytketty tietokoneeseen, äänet siirtyvät automaattisesti kuulumaan sen kaiuttimista.

Musiikin yksityiskohdat erottuvat tyydyttävästi, ja stereoäänikin kuulostaa stereoääneltä. Kunnon basso kaiutinjärjestelmästä puuttuu, mikä myös mainitaan laitteen teknisissä tiedoissa. Lisäksi kaiuttimien sijainti ranteiden vieressä vääristää ääntä tietokoneella kirjoitettaessa.

Sekä äänenvoimakkuus että äänen laatu ovat silti parempia kuin tavallisissa yhdysrakenteisissa kaiuttimissa. Laatu ei tosin yllä lähellekään samanhintaisten tavallisten kaiutinjärjestelmien tasoa.
Tyyny on nokkela keksintö ja toimii hyvin. Hinta on kuitenkin yllättävän korkea, mikä karsii ostajia.

Fakta

• Taajuusalue:
100–18 000 Hz
• Paino: 1 kg
• Liitäntä: Usb

  • Nokkela keksintö

  • Tyydyttävä äänen laatu

  • Yllättävän kallis hinta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää