Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Philips Auto voltage SPJ5100

Philipsin uutta minikannettaville tarkoitettua Philips Auto Voltage SPJ5100 -yleislaturia voi käyttää lähes kaikkien myynnissä olevien minikannettavien kanssa.

Hinta:

60,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Yhteensopivat mallit voi tarkistaa Philipsin sivuilta. Laturin muotoilussa on otettu mukavasti huomioon matkakäyttö. Johtojen pituutta voi säädellä, ja kuljetuksen ajaksi se voidaan kelata laturin sisään molemmista päistä, jolloin laite menee pienempään tilaan kuin kannettavien omat verkkolaitteet. Laturia voi käyttää myös rikkoutuneen tai kadonneen muuntajan tilalla. 60 euron hintaisena se ei maksa sen enempää kuin eri valmistajien tarjoa­mat alku­peräis­virtalaitteetkaan.

Pakkaus sisältää seitsemän sovitinta erilaisia liittimiä varten. Sen lisäksi, että laturi sopii valtavaan määrään minikannettavia, sitä voi käyttää myös enemmän sähköä kuluttavien, hieman isompien kannettavien kanssa. Testissä laitetta käytettiin neljän eri mallin kanssa, eikä minkäänlaisia ongelmia esiintynyt. Sovittimessa oleva muovirengas pitää laitteen paikoillaan, eikä se ei pääse liukumaan pöydällä eikä lattialla. Philips Auto Voltage on hyvin suunniteltu ja näppärä laturi, mitä ei voi sanoa kovinkaan monesta alkuperäisvirtalaitteesta.

Fakta

• Johdon pituus: 3 metriä
• Tulo- ja lähtöjännitteet:
100–240/10,5, 12 ja 19 V
• Maksimiteho: 40 W, 2100 mA

  • Sopiva koko

  • Kelautuva johto

  • Sopii moniin kannettaviin

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää