Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Parrot DIA

Vaikka suunnittelijana on ollut Nodesign-yhtiö (”ei-design”), on avoin, nelikulmainen muotoilu juuri ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota tässä 10,4-tuumaisessa kuvakehyksessä.

Hinta:

519,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Näytön ja sen takana olevan valonlähteen välinen etäisyys on muotoilukikka, joka tuo kuvaan syvyysvaikutelman. Sivuille ja ylöspäin hohtava valo on myös mainio tehoste. Erikoisesta muotoilusta joutuu kyllä sitten maksamaan – Parrot DIA on kallein testaamamme valokuvakehys, eivätkä sen tekniset ominaisuudet selitä hintaa.
Laitetta käytetään kehyksen päällä olevilla lähes huomaamattomilla painikkeilla ja pienellä, hiiren tavoin toimivalla ohjausnapilla. Parrotin kuvakehys on itse asiassa pieni Android-tietokone, joka on erikoistunut kuvien näyttämiseen, ja jota voi ohjata myös hiirellä ja näppäimistöllä.
Käyttöpainikkeissa on toivomisen varaa. Ne ovat tunnottomat, ja viiveellä tuleva klik-ääni vain lisää epävarmuutta siitä, tuliko painiketta painettua vai ei. Pientä ohjausnappia tarvitaan valikoissa liikkumiseen, mutta napin käyttöä pitää harjoitella, ennen kuin se sujuu mutkattomasti. Näin kovaan hintaan olisi jo odottanut kosketusnäyttöä, jollainen löytyy monista perinteisemmistä ja reilusti huokeammista malleista.
Kehyksessä on kuitenkin monipuoliset liitäntämahdollisuudet: usb, sd-muistikortti, bluetooth, ulkoinen laite kuten Iphone ja langaton lähiverkko. Kehykseen on toisin sanoen helppo siirtää kuvia eri lähteistä, ja 200 megatavun sisäistä muistia voidaan tarvittaessa kasvattaa sd-muistikortilla.
Kehyksen suurin heikkous on tarkkuudessa, joka on vain 800 x 600 pikseliä. Full hd -tarkkuudella varustettuja hyviä kuvakehyksiä saa tätä paljon halvemmalla.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Näyttö: 10,4",
800 x 600 pikseliä
• Muisti: 200 Mt
• Liitännät: Usb, sd-muistikortti, wlan, bluetooth
• Mitat: 23,3 x 18,5 x 4,6 cm

  • Upea kuvatoisto

  • Runsaasti liitäntöjä

  • Alhainen tarkkuus

  • Hankala käyttö

  • Kova hinta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
Muita artikkeleita
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Korvanapit sinihampaalla

Korvanapit sinihampaalla

Philipsin SHB7110-nappikuulokkeet on tarkoitettu sekä musiikin kuunteluun että hands free -laitteeksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää