Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Panasonic Lumix DMC-TZ20

Kompaktikameroille asetetut vaatimukset lähenevät nykyisin jo järjestelmäkameroiden tasoa. Panasonicin uusi Lumix DMZ-TZ20 on hyvä esimerkki siitä, mihin ne nykyisin pystyvät.

Hinta:

399,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Muhkean 14,1 megapikselin kuvakennon lisäksi kamerassa on zoom­objektiivi, jonka poltto­väli riittää lievästä laajakulmasta pieneen, mutta lähes 400 millimetrin teleen. Mallilla on myös muita houkuttelevia ominaisuuksia. Video tallentuu täysteräväpiirtona, ja laitteessa on äänen tallen­nuk­seen stereomikrofoni.

Tässäkin olisi jo kompaktikameralle melkoinen toimintoarsenaali, mutta luettelo ei suinkaan ole vielä lopussa. Lumix DMZ-TZ20:ssa on yhdysrakenteinen gps-vastaanotin, jonka ansiosta kuviin tallentuu tieto siitä, missä ne on otettu. Käyttäjän ei tarvitse kuvatessaan edes ajatella toimintoa. Hän voi kuitenkin asetuksista päättää, kuinka tarkasti kuvauspaikka tallentuu (kaupunki, maa) ja onko tallennus koko ajan päällä vai vain silloin, kun se varta vasten valitaan. Paikannustoiminto ei ole mikään kovin uusi mutta tässä tapauksessa hyvin käytännöllinen.

Kameraa on helppoa käyttää selkeiden valikkojen, kuvavihjeillä varustettujen painikkeiden ja automaattisten kuvausohjelmien ansiosta. Zoomi on vikkelä käänteissään. Kamera myös tarkentaa nopeasti, kun laukai­sinta painetaan. Kuvat ovat teräviä ja yksityiskohtaisia, vaikka väreillä onkin taipumus olla hieman liian vaaleita.

Lumix DMZ-TZ20:lla on paljon lähes saman hintaisia kilpailijoita, mutta toisaalta sillä on runsaasti kiinnostavaa tarjottavaa.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Tarkkuus: 14,1 megapikseliä
• Zoomi: Optinen 16x (24–384 mm:n polttoväli)
• Nestekidenäyttö: 3"
• Videon tarkkuus: 1080p avchd
• Paino: 219 g
• Mitat: 10,5 x 5,8 x 3,3 cm
• Akkukesto: 260 kuvaa
• Mikrofoni: Stereo

  • Laaja zoomausalue

  • Gps-paikannus

  • Täysteräväpiirtovideo

  • Hyvä automatiikka

  • Isohko koko

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Virustutkaa laajempi turvapaketti

Virustutkaa laajempi turvapaketti

Virustorjuntaohjelman ostajan mielessä pyörii aina sama kysymys: Kuinka hyvin ohjelma suojaa? Kysymykseen vastaaminen vaatii erikoisosaamista ja ison läjän aitoja tietokoneviruksia. Trend Micron turvaohjelmiston testi suoritettiinkin yhdessä saksalaisen AV-test-tutkimuslaitoksen kanssa.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää