Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Oopperatalon inspiroimat kaiuttimet

Hyvän äänentoiston lisäksi on plussaa, jos kaiuttimet myös näyttävät hyvältä, varsinkin jos ne on tarkoitus laittaa olohuoneeseen.

Edifierin uusi Prisma-kaiutinsetti koostuu subwooferista ja kahdesta satelliittikaiuttimesta. Setin epätavallisen muotoilun innoittajana on toiminut Sydneyn oopperatalo. Kyseessä ei ole mikään tarkka kopio, mutta oopperatalon tunnusmerkit ovat kuitenkin selvästi havaittavissa.

Setin subwoofer on teholtaan 32 wattia ja satelliittikaiuttimien teho on 9 wattia. Sekä subwooferissa että satelliiteissa on magneettisuojaus, joten ne eivät aiheuta häiriöitä muissa laitteissa eivätkä ota häiriötä esimerkiksi matkapuhelimista. Edifier Prisma mak-
saa 100 euroa.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää