Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Norton 360 v6

Symantecilta on juuri ilmestynyt uusi tietoturvaohjelmistoversio, joka tarjoaa pc:lle tehokasta suojaa ja ison joukon erilaisia varmistus- ja huoltotyökaluja.

Hinta:

89,90 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

KotiMikron saksalainen yhteistyökumppani AV-Test arvioi hiljattain Symantecin Norton 360 v:n yhdeksi tämän hetken tehokkaimmista turvaohjelmistoista. Testissä, johon osallistui 12 ohjelmistoa, se sijoittui jaetulle ykkössijalle Trend Micron, G Datan ja Bitdefenderin kanssa.

Koekäyttö tuki AV-Testin arviota. Edes norkoilu hämärillä sivuillakaan ei tuonut koneeseen virustartuntaa. Ohjelma antoi hyviä ja asiallisia varoituksia epäilyttävistä ohjelmista, joita pc:lle yritettiin ladata.
Virustorjunnan ja palomuurin lisäksi ohjelmapaketti tarjoaa varmuuskopiointitoiminnon. Sen avulla käyttäjä voi helposti ajastaa varmuuskopioinnin ja valita kopioiden tallennuspaikaksi esimerkiksi ulkoisen kiintolevyn tai ohjata kopiot ohjelmapaketin tarjoamaan 2 gigatavun verkkotallennustilaan.

Symantec lupaa ohjelmansa myös pystyvän vauhdittamaan tietokoneen toimintaa. Lupauksen lunastamiseksi se on sisällyttänyt ohjelmapakettiinsa pc:n optimointityökaluja.

Kattavan ohjelmiston voisi kuvitella kuormittavan pc:n resursseja, mutta testi-pc:llä ei Nortonia käytettäessä havaittu mitään tällaista. Kaiken kaikkiaan Norton 360 v6 oli myönteinen tuttavuus. Ohjelma toimii perusasetuksilla hyvin, joten säätöihin ei ole tarvetta. Jos kuitenkin haluaa niihin kajota, eteensä saa melko monimutkaisen ja osin vaikeaselkoisen näkymän.

www.symantec.fi

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta
  • Tehokas suoja

  • Suojaa 3 konetta

  • Monipuolisuus

  • Helppo asennus

  • Mutkikkaat lisätoiminnot

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Kätevä minitietokone

Kätevä minitietokone

Asus EeeBox EB1501 on pöytäversio Asus Eee -minikannettavasta. Minikoneiden tavoin se on hinnaltaan huokea ja suorituskyvyltään vaatimaton laite.

Lue lisää

Tien päällä tilanteen tasalla

Tien päällä tilanteen tasalla

Viiden tuuman näytöllä varustettu TomTom Go Live 1005 on yksi markkinoiden suurimmista navigaattoreista. Laitteen mukana tulee usb-autolatausjohto ja usb-kotilaturi sekä tehokkaalla magneetilla varustettu imukuppiteline.

Lue lisää

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Arvosteluasteikon kymppi on varattu vain tuotteille, jotka ovat luokkansa ehdotonta kärkeä. Siksi hyvin harvoin vastaan tulee tuotteita, joiden kohdalla sitä voidaan käyttää ja joiden arvio sisältää pelkkää ylistävää suitsutusta.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää