Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


MSI WIND TOP AE2210-009NE

MSI:n yhdysrakenteinen pc ei vedä varustelultaan vertoja testijoukon monipuolisimmille malleille. Laitteen näyttö on pari tuumaa pienempi kuin Asuksen testivoittajamallissa, eikä mukana ole tv-viritintä tai kaukosäädintä.

Hinta:

899,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Kokoonpano on kuitenkin hintaansa nähden asiallinen. Erityisesti liitäntävalikoima on kattava. Näytön kuvanlaatu häviää hieman HP:n laadukkaalle paneelille. Värit ovat yleisesti ottaen varsin luonnolliset, lukuun ottamatta vaaleiden ihonsävyjen lievää punertavuutta. Näytön katselukulmat ovat melko rajalliset. Värisävyt alkavat muuttua nopeasti päätä liikuttaessa. Valontasaisuus on sen sijaan hyvä, ja myös kuvan kontrastisuhde on kohdallaan. Kosketusohjaus toimii yhtä täsmällisesti kuin muissakin testimalleissa. MSI sijoittuu suorituskyvyltään vertailun toiselle tilalle. Laitteen liitännät ovat ajanmukaiset, toisin kuin esimerkiksi samassa hintaluokassa olevassa Dellin mallissa. Mukana on kuusi usbliitäntää, joista kaksi on usb 3.0 -standardin mukaisia. Nopeaa liitäntää käytetään jo monissa ulkoisissa kiintolevyissä. Lisäksi laitteessa on hdmi-liitäntä ulkoiselle kuvalähteelle. Muilta osin varustelu on vertailun keskitasoa. Kiintolevytilaa on yksi teratavu. Wlan- ja ethernet-liitännät ovat nopeimpien nykystandardien mukaiset. Varsinaiseksi mediamikroksi laite ei sovellu, sillä mukana ei ole tv-viritintä eikä blu-ray-asemaa. Näytön ergonomiset säätömahdollisuudet ovat varsin niukat. Paneelia pystyy kallistamaan hieman eteen- ja taaksepäin. Kiinteiden kaiuttimien äänenlaatu on vaatimaton.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Näytön koko: .......... 21,5"
Näytönohjain: ......... Nvidia Geforce GT540M
Kiintolevy: .............. 1 Tt
Blu-ray-asema: ...... Ei
Tv-viritin:................ Ei

  • Hyvä suorituskyky

  • Usb 3.0 - ja hdmi-liitännät

  • Vertailun edullisin

  • Punertavat ihonsävyt

  • Ei tv-viritintä eikä blu-ray-asemaa

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Onnistuu.fi-verkkopalvelu on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön mobiilivarmenteen. Mobiilivarmenne mahdollistaa vahvan sähköisen tunnistamisen.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää