Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Mozilla Thunderbird 5.0

Thunderbird 5.0 on Mozillan sähköpostiohjelman uusin versio. Mozilla tunnetaan Firefox-selaimestaan, ja monet Firefoxin hyvistä ominaisuuksista löytyvät myös Thunderbirdistä.

Hinta:

0,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Niitä ovat muun muassa monipuoliset mahdollisuudet muokata ohjelmaa mieleisekseen sekä ulkoasun että toimintojen suhteen. Firefoxin tavoin käyttäjä voi halutessaan ladata erilaisia laajennuksia, jotka tuovat uusia toimintoja Thunderbirdiin.

Sähköpostiohjelman asennus ja käyttöönotto sujuvat vaivatta ohjatun toiminnon avulla. Eniten aikaa kuluu siihen, kun muilla sähköpostitileillä olevia vanhoja viestejä ladataan ohjelmaan. Yleiskuvan luominen saapuneiden postien kansiosta on helppoa Thunderbirdissä. Lisäksi ohjelmassa on erinomainen hakutoiminto vanhojen viestien etsimistä varten. Thunderbird indeksoi kaikki sähköpostiviestit, joten niiden hakeminen käy yhtä nopeasti kuin hakujen tekeminen Googlessa.

Välilehdistä on tullut välttämättömiä selaimissa, ja Thunderbird tuo välilehdet myös sähköpostiohjelmaan. Välilehtien avulla avoinna voi olla useita viestejä tai kansioita samaan aikaan. Ja hakutulokset näytetään aina uudella välilehdellä, jolloin hakutulosten ja muiden avoinna olevien viestien välillä on helppo liikkua. Ohjelmassa voi lisäksi avata saman kansion usealle välilehdelle, jolloin eri välilehdillä voi tarkastella eri sisältöjä. Yhdelle välilehdelle voi avata esimerkiksi vain lukemattomat viestit ja toiselle välilehdelle ainoastaan työhön liittyvät viestit.

Thunderbirdissä voi merkitä viestit eri tavoin, riippuen esimerkiksi niiden tärkeydestä. Ohjelmassa on viisi valmista merkintää, mutta käyttäjä voi myös tehdä omia merkkejä tarpeidensa mukaan. Thunderbird-ohjelmassa on kaiken kaikkiaan paljon käteviä toimintoja. Esimerkiksi napsauttamalla viestin lähettäjän nimeä sen saa lisättyä osoitekirjaansa.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Käyttöjärjestelmä:
Windows, Mac & Linux
• Kieli: Suomi
• Oikoluku: Testihetkellä suomen oikolukua ei vielä ollut saatavana 5.0-versioon.

  • Helppo käyttöönotto

  • Paljon laajennuksia

  • Kätevät välilehdet

  • Hyvä hakutoiminto

  • Helppo lisätä kontakteja

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Korvanapit sinihampaalla

Korvanapit sinihampaalla

Philipsin SHB7110-nappikuulokkeet on tarkoitettu sekä musiikin kuunteluun että hands free -laitteeksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää