Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Mio Moov Spirit Flat

Uudella Mio Moov Spirit Flat -paikantimella on paljon tarjottavaa, mutta laitteen tärkeimmässä ominaisuudessa, käyttöliittymässä, on parantamisen varaa.

Hinta:

349,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Laite opastaa eteenpäin rauhallisella äänellä antaen vain sen verran informaatiota kuin on aivan välttämätöntä. Kartat ovat selkeät, ja näkymää lähennetään tai loitonnetaan nopeuden mukaan tyylikkäästi niin, että kuljettaja on koko ajan selvillä siitä, minne pitää mennä.

Paikannin ilmoittaa kaistanvaihdoista hyvissä ajoin, ja äänen voi laittaa tulemaan radion kautta, mikä toimii hyvin. Paikanninta voi käyttää myös mp3-soittimena ja videona. Laitteessa on tmc-vastaanotin, jonka avulla kuljettaja saa ajantasaista tietoa esimerkiksi tietöistä ja ruuhkista.

Paikannustoiminnon käyttäminen on kuitenkin turhan hankalaa. Valikkoon, johon naputellaan määränpää, on vaikea päästä, eikä uusi käyttöliittymä ole riittävän selkeä. Käyttöliittymään kyllä tottuu ajan myötä, mutta pelkän osoitteen kirjoittaminen on tehty turhan vaikeaksi. Oman lisänsä laitteen hankalaan peruskäyttöön tuo se, että kosketusnäyttöä pitää usein tökätä sormella pari ylimääräistä kertaa, ennen kuin komennot menevät perille.

Mio Moov Spirit Flat on monessa suhteessa hyvä paikannin, mutta perustoiminnoissa olevien puutteiden vuoksi se ei ole aivan hintansa väärtti.

Fakta

Monipuolisilla toiminnoilla varustettu tyylikäs paikannin. Käyttöliittymä on hankala.

  • Upea design

  • Runsaasti ominaisuuksia

  • Yksityiskohtainen näyttö

  • Tietojen kirjoittaminen

  • Melko kallis

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Harrastajan huippuskanneri

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Retrohenkinen designkamera

Retrohenkinen designkamera

Olympuksen Pen E-P1 muistuttaa ulkoisesti 1950- tai 1960-luvun kameraa. Se on melko iso ja painava, ja objektiivia joutuu zoomatessa kiertämään käsin.

Lue lisää

12 tunnin akkukesto

12 tunnin akkukesto

Asus lupaa kevyen kannettavansa akun kestävän peräti 12 tuntia. Kun UL30A:ssa on lisäksi neljä gigatavua muistia ja 500 gigatavun kiintolevy, siinä riittää kapasiteettia suuriinkin tehtäviin. Toisaalta laitteesta puuttuu optinen asema.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää