Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Microsoft Touch Mouse

Microsoftin uusi hiiri avaa monenlaisia oikoteitä Windows 7 -käyttöjärjestelmään. Kevyesti silittämällä voi esimerkiksi suurentaa aktiivisen ohjelmaikkunan ja reippaalla peukalonnapautuksella voi selata kuvakokoelmaa eteen tai taakse.

Hinta:

89,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Koko hiiren pinta reagoi kosketukseen, ja laite pystyy rekiste­röimään jopa kolmen sormen yhtäaikaisen kosketuksen. Hipaisutoiminnoiltaan hiiri onkin upea vaikka jopa liian herkkä.
Touch Mousessa ei ole pyörää, mutta sillä voi silti vierittää nettisivuja tai asiakirjoja sivelemällä sitä keskeltä sormella. Ergonomisuus on usein lähinnä makuasia. Jotkut pitävät pienistä, keveistä ja näppäristä hiiristä, kun taas toisia miellyttävät enemmän isot ja raskaat hiiret. Touch Mouse on mausta riippumatta melko iso ja raskas. Lisäksi se on niin litteä ja sileä, ettei käsi saa siitä oikein kunnon otetta. Se on verraten painava liikuteltavaksi pöydällä, ja tunnottomien painikkeiden takia esimerkiksi kohdevalikon avaaminen kakkospainikkeella oli välillä hankalaa.
Asennus oli äärimmäisen helppoa. Hiiri on langaton, ja yhteys tietokoneeseen luodaan pienellä usb-vastaanottimella. Hiiri alkaa toimia heti, kun vastaanotin liitetään tietokoneeseen.
Lue seuraavasta numerosta, kuinka Microsoft Touch Mouse pärjäsi luksushiirten suurtestissä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Liitäntä: Langaton
• Kantama: 4 metriä
• Tyyppi: Bluetrack
• Tarkkuus: 1000 dpi
• Mitat: 12 x 6,2 x 3,7 cm
• Paino: 132 g

  • Kosketusherkkyys

  • Erittäin helppo asennus

  • Pieni usb-vastaanotin

  • Litteä, raskas ja liukas

  • Toimii vain Windows 7:ssä

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää