Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Microsoft SideWinder X4

SideWinder X4 -pelinäppäimistö tuntuu riittävän vankkarakenteiselta kestääkseen kovakouraisen käsittelyn, jota luotisateeseen joutuminen tai pieleen menneen Waterloon taistelun aiheuttama pettymys saattavat aiheuttaa.

Hinta:

60,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Taustavalaistu näppäimistö pystyy seuraamaan ja tottelemaan käyttäjän painalluksia, jos kerralla painetaan korkeintaan 26 näppäintä. Tämä usean näppäimen yhtäaikaisen painamisen salliva anti-ghosting-tekniikka on tullut pikku hiljaa vakioksi pelinäppäimistöissä. Nopeatempoisissa tietokonepeleissä päädytään helposti tilanteisiin, joissa pitää painaa useampaa kuin kahta tai kolmea näppäintä samanaikaisesti, ja siihen ei tavallinen näppäimistö välttämättä kykene. SideWinder X4 tekee tenän vasta kun käyttäjä painaa 27:ttä näppäintä.

Pelinäppäimistönä X4:ssä on luonnollisesti ohjelmoitavat makronäppäimet. Käytettävissä on kolme muistipankkia, joista jokaisessa voi olla kuusi makroa, joten profiiliin voi siis määrittää 18 makroa. Näppäimistössä on myös pelinaikainen makronauhoituspainike, joka tallentaa makrot kiintolevylle, josta ne ovat helposti jaettavissa.

SideWinder X4 on kelpo näppäimistö mutta ei lukeudu pelinäppäimistöjen eliittiin, koska sen säätömahdollisuudet ja makrotoiminnot voisivat olla paremmat.
Pelinäppäimistöä tarvitsevan kannattaa harkita myös vuosi sitten ilmestynyttä isoveljeä, SideWinder X6:tta. Siinä on useampia makronäppäimiä ja erillinen numeronäppäimistö, ja laitetta myydään verkossa noin 60 eurolla.

Fakta

Kohtuuhintainen ja pätevä pelinäppäimistö, jossa on anti-ghosting ja makrotoiminnot.

  • Anti-ghosting

  • Makrojen nauhoitus

  • Vankkarakenteinen

  • Edullinen

  • Puutteellinen ohjelmisto

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Valkoinen helmi

Valkoinen helmi

Minikannettavien suuresta tarjonnasta huolimatta markkinoilta löytyy hyvin Samsung N210:n mentävä aukko

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää