Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Logitech Wireless Solar Keyboard K750

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 -näppäimistössä on muutakin erikoista kuin sen poikkeuksellinen litteys: näppäimistö ei tarvitse virtajohtoja, sillä siinä on kaksi valokennoa, jotka tuottavat sille sähköä.

Hinta:

79,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Näppäimistön takareunan voi tarvittaessa kohottaa kahden jalan varaan, mutta jalat eivät vaikuta kovin kestäviltä. Sovitin, jolla näppäimistö pitää langattomasti yhteyttä tietokoneeseen, on niin pienikokoinen, että sen voi jättää pysyvästi usb-lii­tän­tään. Sovitin pistää liitännästä esiin vain muutaman millimetrin, joten se ei pääse vääntymään tai takertumaan mihinkään.

Painikkeet on sijoiteltu perinteisesti, joten päänäppäimistön, nuolinäppäinten ja numeronäppäimistön väliin jää hyvin tilaa. Näppäinten pinta on hieman kovera niin, että sormet pysyvät hyvin omissa asemissaan etenkin kymmensormijärjestelmässä. Kirjoittaminen sujuu kevyesti eikä kirjoittajan tarvitse miettiä rekisteröikö tietokone painalluksen vai ei. Näppäimet eivät pidä kovaa ääntä, ja työskentely on miellyttävää vielä pitkänkin rupeaman jälkeen. Valokennot ovat melko huomaamattomat. Sähköä voi säästää sammuttamalla virran kytkimestä, kun näppäimistöä ei tarvita. Akun voi myös vaihtaa, jos se alkaa käydä tehottomaksi.

Hyvä näppäimistö, jonka suurin heikkous on hinta.

Fakta

• Painikkeita: 104
• Numeronäppäimistö: On
• Liitäntä: Langaton (usb-sovitin)
• Akkukesto ilman valoa: 3 kk

  • Ei pariston vaihtamista

  • Hyvä asettelu

  • Hyvät näppäimet

  • Ohuet jalat

  • Kallis hinta

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Onnistuu.fi-verkkopalvelu on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön mobiilivarmenteen. Mobiilivarmenne mahdollistaa vahvan sähköisen tunnistamisen.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää