Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Logitech Optical Gaming Mouse G400

Kaikki Logitechin pc-pelaajille tarkoitetut hiiret ovat jo pitkään näyttäneet suurin piirtein samanlaisilta.

Hinta:

45,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Kaarevasta pulleasta oikeakätisille sopivasta profiilista on muodostunut suorastaan yrityksen tavaramerkki. Sama hiiri sopii sekä iso- että pienikätisille eikä hiiressä ole koskaan kovin suurta määrää painikkeita. Kuvaus sopii myös uuteen Logitech Optical Gaming Mouse G400 -pelihiireen. Peukalon vieressä on kaksi painiketta, joilla voidaan siirtyä selai­messa seuraavalle ja edelliselle sivulle. Rullan viereisillä kolmella painikkeella säädetään hiiren herkkyyttä tai nollataan herkkyysasetus.
Kaikki painikkeet ovat ohjelmoitavissa juuri niille toiminnoille, joita käyttäjä tarvitsee eniten. Ikävä kyllä hiiressä ei ole omaa muistia. Jos halutaan käyttää muita kuin hiiren perustoimintoja, pc:lle on asennettava Logitechin ohjelma. Ohjelma on graafisesti selkeämpi kuin edellisten hiirimallien ohjelmat. Sitä on mukava käyttää, onpa sitten tarve säätää hiiren herkkyyttä tai vaihtaa hiiren ja pc:n viestintänopeutta.
Ohjelmalla voidaan luoda useita käyttäjäprofiileja asetuksineen, painikkeiden toimintoineen ja makroineen. Esimerkiksi kuvankäsittelyohjelmassa tarvittava profiili saadaan tämän jälkeen helposti käyttöön yhdellä napsautuksella.
Hiiri on optinen eli lukee alustaa diodin eikä laserin avulla. Tällä voi olla merkitystä joillekuille pc-pelaajille, mutta useimmat eivät käytännössä huomaa tekniikan eroja. Vaikka 3600 dpi:n tarkkuus on vaatimaton verrattuna joihinkin pelihiiriin, se riittää ruhtinaallisesti useimpien tarpeisiin.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Tarkkuus: 3600 dpi
• Näytteenottotaajuus: 1000/s
• Paino: 133 g
• Painikkeita: 8

  • Erittäin tarkka

  • Kestävä

  • Ei muistia

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää