Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Logitech Anywhere Mouse MX

Kaikki tähänastiset optiset hiiret ovat aina osoittautuneet käyttökelvottomiksi lasipöydällä tai peilin päällä.

Hinta:

79,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Nyt asiaan on tullut muutos, sillä Logitechin Anywhere Mouse MX:n menoa eivät hidasta sileätkään materiaalit. Hiiressä käytetään Darkfield-tekniikkaa, jonka ansiosta hiiri on lähes maastokelpoinen.

Jos lasi on vähintään neljä millimetriä paksua, Anywhere Mouse MX pystyy lukemaan sijaintinsa siitä. Ja jos se toimii lasilla, se toimii myös kaikkialla muualla.


Anywhere Mouse MX on suunniteltu käytettäväksi kannettavan tietokoneen kanssa. Tästä syystä se voi hyvinkin päätyä lentokentän odotustilojen tai hotellin lasipöydälle, jolloin on tär­keää, että se toimii luotettavasti.

Lasilevyllä testattaessa hiiri toimi kaikin puolin mainiosti satunnaisia katkoksia lukuun ottamatta. Monet niistä johtuivat tosin ilmeisesti käyttäjästä, kun tämän sormet tökkäsivät lasiin ja vastus kasvoi tavallista suuremmaksi. Parhaiten Any­where Mouse MX -hiirikin toimii tietysti tavanomaisilla alustoilla.

Hiiressä on näppärää myös se, että vaikka siinä on tilaa kahdelle AA-paristolle, se toimii mainiosti jo yhdelläkin. Valmistaja on ilmeisesti ajatellut, että paristovalinnalla käyttäjä voi itse säädellä hiiren painoa.

Anywhere Mouse MX:n mukana toimitetaan ohjelmisto, mutta sen asentaminen ei ole välttämätöntä, sillä hiiri toimii ilman sitäkin. Toisaalta sen avulla käyttäjä voi muuttaa hiiren painikkeiden toimintoja oman mielensä mukaiseksi.

Fakta

• Tarkkuus: Ei ilmoitettu
• Painikkeita: 5
• Pariston kesto: Jopa 4 kk

  • Toimii jopa lasin päällä

  • Tukeva

  • Toimii yhdellä paristolla

  • Pieni radiovastaanotin

  • Vain oikeakätisille

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää