Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


LG Optimus 7

LG:n ensimmäinen Microsoftin Windows Phone 7 -mobiilikäyttöjärjestelmällä varustettu puhelin on pätevän tuntuinen.

Hinta:

590,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Se tuntuu kestävältä, ja siinä on erittäin tarkka kosketusnäyttö. Aloitusnäyttö koostuu värillisistä neliöistä, jotka ovat joko linkkejä ohjelmiin tai joiden taakse kätkeytyy jatkuvasti päivittyvää tietoa, kuten ilmoituksia uusista tekstiviesteistä ja Facebook-päivityksistä. Käyttäjä voi muokata aloitusnäytön sisällön itselleen mieleiseksi.

Yhteystiedoista voi valita yhteydenottotavan. Yhteyshenkilölle voi soittaa tai lähettää tekstiviestin, chattailla tämän kanssa Messengerillä tai lukea tämän statuspäivitykset Facebookissa. Joidenkin kohdalla valikoima tosin voi olla turhan suuri, jos kyseiseen henkilöön tulee pidettyä yhteyttä vain yhdellä tavalla.

Puhelin toimii hyvin mediasoittimena. Siitä voi myös siirtää kuvia, videota tai muuta mediasisältöä langattomasti televisioon tai muuhun dlna-standardia tukevaan laitteeseen.

Tekstinkäsittelyohjelmaa tai muita toimisto-ohjelmia tarvitseville puhelimessa on hyvät mobiiliversiot Wor­dista ja muista Microsoftin Office-ohjelmista.

Optimus 7:lla on paljon hyviä ominaisuuksia mutta myös joitakin vikoja ja puutteita. Siinä ei voi esimerkiksi kopioida ja liittää tekstiä, mikä olisi kätevää. Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmäkään ei lunasta kaikkia siihen kohdistuvia odotuksia.

Peliosioon voi hakea sisältöä Xbox Live Arcadesta, ja myös osa Microsoftin pelikonsolin peleistä käy puhelimeen. Microsoftilla on lisäksi kiinnostava Zune-sovellus, jolla voi hallita ja toistaa musiikkia. Zune Marketplace -palvelussa saa kympillä rajattoman toisto-oikeuden musiikkiin. Palvelun yleistyminen saattaa vaikuttaa merkittävästi LG Optimus 7:n mahdollisuuksiin menestyä.

Fakta

Mainio puhelin, jossa on lupaava käyttöjärjestelmä. Osa lupauksista jää silti lunastamatta.

• Näyttö: 3,8” (800 x 480)
• Muisti: 16 Gt
• Akku: 1500 mAh, 240 min
puheaikaa, 100 h valmiusaikaa
• Kamera: 5 megapikseliä
• Mitat: 6 x 0,12 x 12,5 cm
• Paino: 157 grammaa
• Muuta: Fm-radio, gps, wlan, bluetooth

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Kätevä minitietokone

Kätevä minitietokone

Asus EeeBox EB1501 on pöytäversio Asus Eee -minikannettavasta. Minikoneiden tavoin se on hinnaltaan huokea ja suorituskyvyltään vaatimaton laite.

Lue lisää

Tien päällä tilanteen tasalla

Tien päällä tilanteen tasalla

Viiden tuuman näytöllä varustettu TomTom Go Live 1005 on yksi markkinoiden suurimmista navigaattoreista. Laitteen mukana tulee usb-autolatausjohto ja usb-kotilaturi sekä tehokkaalla magneetilla varustettu imukuppiteline.

Lue lisää

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Arvosteluasteikon kymppi on varattu vain tuotteille, jotka ovat luokkansa ehdotonta kärkeä. Siksi hyvin harvoin vastaan tulee tuotteita, joiden kohdalla sitä voidaan käyttää ja joiden arvio sisältää pelkkää ylistävää suitsutusta.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää