Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


LG E2380VX

LG:n 23-tuumainen E2380VX on erittäin ohut led-näyttö. Se näyttää kiehtovasti leijuvan jalkana toimivan teräksensinisen pallon päällä.

Hinta:

339,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Käyttäjälle upeasta ulkonäöstä ei kuitenkaan ole iloa, sillä erikoisen jalan vuoksi näytön korkeutta ei voi säätää. Ergonomiaa heikentää myös se, että näyttöä ei voi kallistaakaan kuin muutaman asteen. Jalan ja johtoliitäntöjen sijainnin vuoksi näyttöä ei myöskään voi ripustaa seinälle.

E2380VX:n suurin heik­kous on kuitenkin kuvan laatu. Sen olettaisi olevan kunnossa tämän hintaisessa näytössä. Oletusasetuksilla värit ovat hyvin haaleita. Ongelma pienenee onneksi, kun otetaan käyttöön näyttöön sisältyvä niin sanottu Super Resolution -toiminto. Vaaleilla alueilla kuva jää siitä huolimatta helposti epätarkaksi ja alue näyttää ylivalottuneelta.

Näytön erikoisen ulkomuodon lisäksi sen laiteohjaimesta löytyy pari epätavallista toimintoa: Dual-Web ja Cinema Mode. Dual-Web-ohjelmalla voidaan valmistajan mukaan jakaa näyttö kahtia, jotta voidaan työskennellä useammalla ohjelmalla yhtä aikaa. Käytännössä jakaminen tarkoittaa vain kahden ikkunan avaamista näytölle yhtä aikaa, mistä Windows 7 selviää aivan mainosti ilman erillistä ohjelmaakin.

Fakta

• Näyttö: 23” (1920 x 1080
pikseliä)
• Videotulot: Vga, dvi, hdmi
• Mitat (k, l, s): 46 x 55 x 2 cm
• Paino: 4,2 kg

  • Erikoinen muotoilu

  • Hdmi-liitäntä

  • Kallis

  • Vaaleat alueet ylivalottuvat

  • Ei korkeuden säätöä

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää