Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Lenovo X1

Lenovo on työkannettavien suosikkimerkki, sillä laitteet tunnetaan kestävyydestään. Toisaalta ne eivät ole olleet mitään muotoilun helmiä.

Hinta:

1.740,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Uusi X1-sarja mullistaa vanhan käsityksen. Samalla mallinimellä on saatavana useita tehokkaita kokoonpanoja, joista nyt testattu malli on hyvä esimerkki uudesta linjasta. Vankka kannettava on saman muotoinen kuin aiemmat mallit, mutta ohuimmillaan se on vain 1,6-senttinen ja painaakin vain 1,69 kiloa. Pintamateriaali on nyppyinen niin, että ote ei lipeä. Lisäksi epätasainen pinta ehkäisee hyvin naarmuuntumista. Painosta on saatu hitunen pois valmistamalla osa kuoresta hiilikuidusta.

Näppäimistö on täysikokoinen, ja sillä kirjoittaminen on mukavaa. Oikeaan laitaan on sijoitettu äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet. Aiemmista Lenovon malleista poiketen tässä on panostettu multimedian esittämiseen. Siitä kertovat Dolby Digital -ääni ja laitteen 13,3 tuuman näyttö, jolta kelpaa katsella jopa teräväpiirto­videota. Testimallin näyttö oli pinnoitettu Gorilla Glass -lasilla, joka kestää iskuja vaikka ei olekaan paksua eikä painavaa.

Sisuskaluissakaan ei ole moittimista. Intelin tehokas Core i5 -suoritin ja hd-näytönohjain sekä neljä gigatavua muistia takaavat, että kuvankäsittely sujuu hidastamatta koneen toimintaa merkittävästi. Pelitkin pyörivät testissä nykimättä, vaikka niihin valittiin yksityiskohtaiset grafiikat.

Lenovo lupaa laitteen toimivan jopa viisi tuntia yhdellä latauksella ja akun latautuvan 80-prosenttisesti jo puolessa tunnissa. Lupaukset eivät olleet tuulesta temmattuja.

Korkean hintansa vuoksi X1-sarjan mallit sopivat multimediaominaisuuksistaan huolimatta parhaiten työkoneiksi. Suorituskykyistä, kevyttä ja viimeistellyn näköistä kannettavaa kotikäyttöön etsivänkin kannattaa silti pitää X1 mielessä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Suoritin: Intel Core i5-2520M
• Muisti: 4 Gt
• Näytönohjain: Intel 3200 HD
• Kiintolevy: 320 Gt
• Näyttö: 13,3", 1366 x 768 piks.
• Käyttöjärjestelmä: Windows 7 Professional 64-bit Edition
• Mitat: 33,7 x 23,1 x 2,13 cm
• Paino: 1,69 kg

  • Sekä tyylikäs että vankka

  • Suorituskyky

  • Erittäin kevyt

  • Ei optista asemaa

  • Kallis

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Korvanapit sinihampaalla

Korvanapit sinihampaalla

Philipsin SHB7110-nappikuulokkeet on tarkoitettu sekä musiikin kuunteluun että hands free -laitteeksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää