Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Lenovo U550

Lenovo U550 on kannettava tietokone, jonka design ei ole ihan tavanomainen. Laite on ohuimmasta kohdasta vain 24 millimetriä paksu ja painaa 2,4 kiloa.

Hinta:

850,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Se ei ehkä kuulosta kovin ihmeelliseltä, mutta sitä se on, kun kyseessä on 15,6 tuuman näytöllä varustettu tehokannettava. Koko ja paino yhdistettynä hyvään näyttöön tarkoittaa, että laite soveltuu sekä kotona että tien päällä käytettäväksi.

Kannen avaamisen jälkeen huomaa, että laite on lähes riisuttu ylimääräisistä näppäimistä. Itse näppäimistö on suuri ja hyvä, mutta toisin kuin monilla kilpailijoilla, Lenovon kannettavassa ei ole vilkkuvia valoja eikä suuria, näkyviä kaiuttimia. Siitä huolimatta laite on tarkoitettu multimedian pyörittämiseen.

Elokuvien katseluun sopiva suuritarkkuuksinen 16:9-kuvasuhteen näyttö on erittäin kirkas ja sen värit ovat puhtaat. Myös useimmat pelit pyörivät hyvin, ilman että kuva muuttuu levottomaksi, mistä voi kiittää Intel Core 2 Duo SU7300 -suoritinta, 4 gigatavun muistia sekä varsinkin 512 megatavun muistilla varustettua ATI Radeon HD4330 -näytönohjainta. Kannettavassa on 500 gigatavun kiintolevy ja Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä.

Akkukestoksi on ilmoitettu hieman optimistisesti kuusi tuntia, kun se langatonta verkkoa käytettäessä on käytännössä lähempänä neljää tuntia. Hintaansa nähden Lenovo U550 on kuitenkin tämänhetkisen tarjonnan parhaasta päästä.

Fakta

• Suoritin: Intel Core 2 Duo
SU7300
• Näyttö: 15,6"
tarkkuus 1366 x 768 pikseliä
• Muisti: 4 Gt
• Näytönohjain: Ati Mobile
Radeon HD4330
• Kiintolevy: 500 Gt
• Optinen asema: Dvd±rw dl
• Käyttöjärjestelmä: Windows 7
Home Premium
• Paino: 2,4 kg

  • Yksinkertainen design

  • Kirkas näyttö

  • Hyvä suorituskyky

  • Kohtuullinen hinta

  • Akkukesto

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Kätevä minitietokone

Kätevä minitietokone

Asus EeeBox EB1501 on pöytäversio Asus Eee -minikannettavasta. Minikoneiden tavoin se on hinnaltaan huokea ja suorituskyvyltään vaatimaton laite.

Lue lisää

Tien päällä tilanteen tasalla

Tien päällä tilanteen tasalla

Viiden tuuman näytöllä varustettu TomTom Go Live 1005 on yksi markkinoiden suurimmista navigaattoreista. Laitteen mukana tulee usb-autolatausjohto ja usb-kotilaturi sekä tehokkaalla magneetilla varustettu imukuppiteline.

Lue lisää

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Arvosteluasteikon kymppi on varattu vain tuotteille, jotka ovat luokkansa ehdotonta kärkeä. Siksi hyvin harvoin vastaan tulee tuotteita, joiden kohdalla sitä voidaan käyttää ja joiden arvio sisältää pelkkää ylistävää suitsutusta.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää