Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Lenovo Ideapad Z360 0912

IdeaPad Z360 on 13,3-tuumaisella näytöllä varustettu kannettava, jonka suorituskyky tyydyttänee useimpia tietokoneen käyttäjiä.

Hinta:

9.500,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Design on hyvin yksinkertainen, ja kiiltävän mustassa kannessa on vain yhtiön logo. Kansi peittyy kuitenkin nopeasti sormenjälkiin, jotka näkyvät selkeästi.

Sisuskaluissa ei ole pihdattu, sillä laitteessa on Intel Core i5 -suoritin, neljä gigatavua muistia ja 500 gigatavun kiintolevy. Yhdysrakenteisen grafiikkapiirin lisäksi kannettavassa on 512 megatavun muistilla varustettu Nvidia Geforce 310M -näytönohjain.

Ohjaimen ominaisuuksiin kuuluu Optimus-tekniikka, jonka ansiosta näytönohjain osaa käyttää automaattisesti grafiikkaresursseja tarvittavan suorituskyvyn mukaan. Näin akkua ei tule haaskattua turhaan täydellä teholla, jos käyttäjä esimerkiksi lukee vain sähköpostejaan. Tarvittavat tehot otetaan käyttöön sitten, kun käyttäjä pelaa pelejä tai katsoo elokuvia.

Z360:ssa on hyvä näppäimistö, jossa on suuret, kaartuvat näppäimet. Virtapainikkeen vieressä on pieni palautuspainike, jolla ei voi kuitenkaan vahingossa palauttaa järjestelmää, sillä painikkeen painaminen vaatii terävää esinettä.

Kannettavassa on lisäksi hipaisupainikkeita, joilla voi esimerkiksi tarkistaa akun tilanteen, vaimentaa äänen ja säätää tuuletinta. Tuuletin onkin laitteen kompastuskivi, sillä se pyörii ja meluaa lähes koko ajan.

Fakta

• Suoritin: Intel Core i5-450M, 2,4 GHz
• Näytönohjain: Nvidia Geforce 310M, 512 Mt:n muistilla
• Muisti: 4 Gt ddr3
• Kiintolevy: 500 Gt, 5 400 rpm
• Näyttö: 13,3" hd led
• Ulk. näyttöliitäntä: Vga, hdmi
• Langattomat yhteydet:
Wlan 802.11a/b/g/n, bluetooth
• Käyttöjärjestelmä: Windows 7 Home Premium 64 bit
• Paino: 2 kg

  • Tehokas suoritin

  • Ergonominen näppäimistö

  • Hyvä ääni

  • Esata-liitäntä

  • Tuulettimen melu

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Virustutkaa laajempi turvapaketti

Virustutkaa laajempi turvapaketti

Virustorjuntaohjelman ostajan mielessä pyörii aina sama kysymys: Kuinka hyvin ohjelma suojaa? Kysymykseen vastaaminen vaatii erikoisosaamista ja ison läjän aitoja tietokoneviruksia. Trend Micron turvaohjelmiston testi suoritettiinkin yhdessä saksalaisen AV-test-tutkimuslaitoksen kanssa.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää