Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


KotiMikron tilaajien kotisivupalvelu nyt suomeksi

KotiMikron tilaajille maksuton kotisivupalvelu on nyt mahdollista ottaa käyttöön suomenkielisenä. Uutta palvelua ei tarvitse ottaa käyttöön, jos on jo tottunut käyttämään englanninkielistä liittymää.

123kotisivu.fi-palvelu, joka avautui KotiMikron tilaajille viikko sitten tiistaina, 10. toukokuuta, on käyttöliittymän kieltä lukuun ottamatta vastaava kuin monella lehden tilaajalla jo käytössä oleva englanninkielinen Simplesite-palvelu.

Nykyiset Simplesite-käyttäjät voivat halutessaan perustaa sivut suomenkieliseen 123kotisivu.fi-palveluun. Sivut voi perustaa samalla asiakasnumerolla, jolla on luotu sivut Simplesite-palveluun. Vanhoja sivuja ei voi sellaisenaan siirtää uuteen palveluun. Jos vanhojen sivujen sisällöt haluaa siirtää 123kotisivu.fi-palveluun, tekstit pitää kopioida uuden palvelun sivuille ja kuvat siirtää omalta koneelta palveluun.

Jos käyttäjä luo uudet sivut samalla asiakasnumerolla, vanhat englanninkieliset sivut säilyvät 30 päivää, jotta esimerkiksi tekstit ehtii kopioida talteen.

Uutta palvelua ei ole välttämätöntä ottaa käyttöön, jos on jo tottunut käyttämään englanninkielistä liittymää, eikä halua rakentaa sivujaan uudelleen alusta alkaen.

Uusi 123kotisivu.fi-palvelu otetaan käyttöön ja sinne myös kirjaudutaan KotiMikron nettisivujen kautta. Englanninkielisen Simplesiten käyttäjät kirjautuvat kotisivuilleen Simplesiten sivujen kautta.

123kotisivu.fi-palvelun käytöstä julkaistaan juttusarja, jonka ensimmäinen osa on kesäkuun lopulla ilmestyvässä KotiMikron numerossa 10/2011.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Monipuolinen kotipalvelin

Monipuolinen kotipalvelin

Tässä lehdessä on testattu jo aiemminkin HP:n kotipalvelimia. Niillä pyritään tekemään kotiverkon tiedostonjako erittäin helpoksi. Tässä uudistetussa versiossa on aiempaa tehokkaampi suoritin, enemmän työmuistia ja muutamia parannuksia ohjelmapuolella

Lue lisää

Ulkomuoto ennen ääntä

Ulkomuoto ennen ääntä

Sandberg, joka tunnetaan ehkä parhaiten laajasta johtovalikoimastaan, on nyt tuottanut sarjan kuulokkeita.

Lue lisää

Valkoinen helmi

Valkoinen helmi

Minikannettavien suuresta tarjonnasta huolimatta markkinoilta löytyy hyvin Samsung N210:n mentävä aukko

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää