Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


KotiMikron foorumin käyttöehdot

KotiMikron foorumilla käsitellään tietotekniikkaan liittyviä kysymyksiä. KotiMikron tilaajat voivat jättää kysymyksiä foorumille ja vastata foorumilla esitettyihin kysymyksiin. KotiMikro ei voi taata, että kaikkiin kysymyksiin vastataan tyhjentävästi, mutta foorumille jätetyistä viesteistä saattaa löytyä osviittaa käyttäjän esittämään kysymykseen.
Rekisteröitymällä käyttäjäksi pääsee lukemaan foorumille jätettyjä viestejä, mutta vain lehden tilaajat voivat kirjoittaa foorumille.

Vain KotiMikron tilaajat voivat kirjoittaa KotiMikron foorumille
Muut kuin lehden tilaajat voivat lukea foorumin viestejä rekisteröitymällä KotiMikron foorumin käyttäjiksi. Foorumin käyttö edellyttää kaikissa tapauksissa käyttäjätilin luomista KotiMikron sivustolla. Tiliä luotaessa pitää ilmoittaa yhteystietoina nimi, osoite ja puhelinnumero. Näitä tietoja ei luovuteta eteenpäin, vaan niitä käytetään ainoastaan, jos ylläpidon tai tukipalvelun pitää ottaa yhteyttä käyttäjään muuten kuin foorumin kautta. KotiMikro pidättää oikeuden kieltää palvelu käyttäjältä, joka ei ilmoita oikeita ja asianmukaisia yhteystietojaan. Nimi-, osoite- ja puhelinnumerotietoja käytetään vain KotiMikron foorumiin ja muihin Bonnier Publications -konsernin palveluihin liittyvissä asioissa, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

KotiMikron foorumille voi luoda vain yhden käyttäjätilin henkilöä tai asiakasnumeroa kohden
Kun luot itsellesi käyttäjätilin palveluun, sinusta tulee samalla KotiMikron uutiskirjeen tilaaja. Jos sinulle tulee uutiskirje jo ennestään, saat jatkossakin vain yhden kappaleen. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen. Uutiskirjeiden ja muiden Bonnier Publications -konsernin lähettämien tiedotteiden lopussa on peruutus- ja yhteydenottolinkit.

Foorumin viestit ja keskustelut
Kun kirjoitat tai lataat kuvia KotiMikron foorumille, hyväksyt samalla KotiMikro-lehden ja Bonnier Publications -konsernin oikeuden julkaista tai muuten hyödyntää sivustoon kirjoittamiasi tekstejä tai sinne lataamiasi kuvia KotiMikro-lehdessä tai Bonnier Publications -konsernin muissa painetuissa ja sähköisissä medioissa.
KotiMikro tai Bonnier Publications ei vastaa sivuston tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällön, kuten esimerkiksi muiden käyttäjien tuottaman aineiston, oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai muista ominaisuuksista. Käyttäjä vastaa kaikista käyttäjätunnuksillaan tehdyistä kirjoituksista ja on myös rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa foorumille kirjoittamiensa tekstien ja sinne siirtämiensä kuvien sisällöstä. Käyttäjä vastaa siitä, että hänen foorumille kirjoittamansa teksti on lakien ja hyvien tapojen mukaista. KotiMikro ja Bonnier Publications voivat luovuttaa käyttäjän yhteystiedot viranomaisen pyynnöstä, jos on syytä epäillä, että käyttäjä on kirjoituksellaan syyllistynyt rikolliseen tekoon.

KotiMikro tai Bonnier Publications ei vastaa palvelun käyttäjän laitteisiin tai ohjelmistoihin tulevista vioista tai häiriöistä, eikä ole vastuussa tai korvausvelvollinen palvelun virheellisestä toiminnasta, puutteista, tai palvelun lopettamisesta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.


Henkilötietojen käsittely ja suoja

Alla on tietoa kotimikro.fi-sivuston ja KotiMikron foorumin käyttäjien henkilötietojen käsittelystä ja suojasta.

Kotimikro.fi-sivusto ja KotiMikron foorumi ovat Bonnier Publications -konsernin omistamia ja ylläpitämiä verkkopalveluita. Bonnier Publications on vastuussa henkilötietojen hankkimisesta, käsittelystä ja niiden suojasta Bonnier Publicationsin verkkopalveluiden käytön yhteydessä.
Seuraavat tiedot henkilötietojen suojasta koskevat Bonnier Publicationsin sivustoillaan tai muutoin keräämiä henkilötietoja.

Henkilötiedot
Joillakin sivuilla pyydetään yhteystietoja, kuten sähköpostiosoitetta, nimeä, osoitetta, työosoitetta tai puhelinnumeroa. Sivustossa saatetaan kysyä myös demografisia tietoja, kuten postinumeroa, ikää, sukupuolta, kiinnostuksen kohteita tai muita mahdollisia tietoja, joiden avulla kohdennetaan sivuston tarjontaa.
Osaan Bonnier Publicationsin palveluista kirjaudutaan sähköpostiosoitteella tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Analyysityökalut
Bonnier Publications voi kerätä sivustojensa ja palvelujensa käyttötietoja. Sivustoanalyysivälineillä voidaan esimerkiksi selvittää, millä selaimella sivustoa on käytetty, mistä sivustoon on tultu, mitä hakukonetta ja hakusanoja sivuston löytämiseksi on käytetty ja millä sivuilla käyttäjä on käynyt, mitä lisäosia selaimessa on ja minkä kokoista selainikkunaa on käytetty.
Sivuilla käymisen, linkkien avaamisen ja muiden toimintojen seurantaan voidaan käyttää myös evästeitä ja muuta vastaavaa tekniikkaa. Bonnier Publicationsin uutiskirjeissä voidaan käyttää erilaisia mittausvälineitä, kuten mukautettuja linkkejä tai vastaavaa tekniikkaa, jolla saadaan tietoa siitä, onko kirje avattu ja mitä linkkejä on käytetty. Tämän tarkoituksena on sovittaa sähköpostit ja muu tarjonta käyttäjiä kiinnostaviin aiheisiin.
Bonnier Publicationsin palveluista kerätyt tiedot voidaan myös yhdistää konsernin muiden palvelujen tietoihin, jotta yhteydenpidosta saataisiin henkilökohtaisempaa ja yhtenäisempää.
Kerättyjä tietoja voidaan yhdistää muilta yhtiöiltä saatuihin tietoihin. Muiden yhtiöiden palveluita voidaan käyttää esimerkiksi maantieteellisen alueen kartoittamiseen IP-osoitteiden pohjalta. Tätä voidaan tarvita aluekohtaisten palvelujen toteuttamisessa.

Henkilötietojen käyttö
Bonnier Publications -konserni tallentaa ja käyttää henkilötietoja sivustojen ja verkkopalveluiden toteuttamiseen ja kehittämiseen. Tämä käyttö voi kattaa esimerkiksi asiakaspalvelun tehostamisen, sivustojen kehittämisen tai palvelujen käytettävyyden parantamisen, esimerkiksi siten, että samoja tietoja ei tarvitse kirjata toistuvasti. Käyttö kattaa myös tutkimukset ja analyysit, joilla pyritään parantamaan konsernin tuotteita, palveluja ja niiden teknistä toteutusta sekä sisältötarjontaa ja käyttäjän kiinnostuksen kohteita vastaavaa mainontaa.
Henkilötietoja käytetään myös yhteydenotoissa. Bonnier Publications voi lähettää asiakkailleen palvelutiedotteita, kuten tervetuloviestejä, maksumuistutuksia, tiedotteita teknisistä ongelmista tai muutoksista ja turvallisuudesta.

Henkilötietojen luovuttaminen
Tietoja ei luovuteta Bonnier Publications -konsernin ja sen tytäryhtiöiden ulkopuolisille tahoille kuin edellä kuvatuissa tapauksissa.

Henkilötietojen suoja
Bonnier Publications -konserni suojaa asiakkaiden henkilötiedot erilaisilla turvatoimilla ja -tekniikoilla asiattomalta pääsyltä, käytöltä ja tarkastelulta.
Jos tietoihin tai palveluihin pääsemiseksi vaaditaan käyttäjän salasanaa, jokainen on itse vastuussa omien tunnustensa salassapidosta. Pidä käyttäjätunnuksesi turvassa. Jos käytät tietokonetta, joka on yhteiskäytössä, kirjaudu aina ulos palvelusta ennen kuin poistut sivustosta. Näin tunnuksesi eivät ole tietokoneen seuraavan käyttäjän käytettävissä.

Muutokset henkilötietojen suojaa koskevissa tietosuojakäytännöissä
Henkilötietojen suojaa koskevia tietoja päivitetään säännöllisesti, jotta ne vastaavat palveluissa toteutettuja muutoksia, ja saamamme asiakaspalautteen mukaan.

Käyttöehtojen muuttaminen
Näitä käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin Bonnier Publications -konsernin ylläpitämiin palveluihin, jollei sopijapuolten välillä kirjallisesti toisin sovita. Bonnier Publications -konserni on oikeutettu muuttamaan näitä käyttöehtoja sekä mahdollisia palvelukohtaisia ehtoja ilmoitettuaan muutoksista palvelun sivuilla hyvissä ajoin ennen kuin muutokset tulevat voimaan.

Yhteystiedot
Bonnier Publications -konserni ottaa mielellään vastaan palautetta yllä olevasta henkilötietojen suojaa koskevasta tiedotteestaan. Yhteydenotot


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
12 tunnin akkukesto

12 tunnin akkukesto

Asus lupaa kevyen kannettavansa akun kestävän peräti 12 tuntia. Kun UL30A:ssa on lisäksi neljä gigatavua muistia ja 500 gigatavun kiintolevy, siinä riittää kapasiteettia suuriinkin tehtäviin. Toisaalta laitteesta puuttuu optinen asema.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Kätevä mini-pc kevyeen työhön

Kätevä mini-pc kevyeen työhön

Teknisten tietojen perusteella Asus Eee PC EB1006 voisi olla minikannettava. Kyse on kuitenkin mini-pc:stä eli täydellisestä pienikokoisesta tietokoneesta, jollaisia on ollut markkinoilla jo pitkään. Mini-pc:n etuja ovat pieni koko ja hiljainen ääni.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää