Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Jabra Stone

Jabran Stone-handsfree-laitteen muotoilu on tyylikäs muttei silmiinpistävä. Moni ei varmasti edes huomaa, että keskustelukumppanilla on langaton kuuloke. Huomaamattomuutta edistää musta väri.

Hinta:

100,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Lisäksi kuuloke kiertää korvalehteä eikä siinä ole selkeää mikrofoni­aisaa. Se on niin kevyt, että sitä voi käyttää vaivatta useita tunteja.

Keveyden ja poikkeuksellisen muotoilun vuoksi akkupariston käyttöaika on melko lyhyt. Siitä riittää puhuttaessa virtaa vain kahdeksi tunniksi. Mukana tuleva pidike, josta laitteen nimi ”Kivi” juontuu, toimii myös matkalaturina. Sen avulla puheaikaa voi pidentää vielä kuusi tuntia.

Pidikettä voi kuljettaa mukana vaikka taskussa, jolloin kuuloke on tarvittaessa helppo ladata. Kotona pidike liitetään tietokoneeseen mikro-usb-liitännän kautta, mikä kertoo, että Stonen suunnittelussa on otettu huomioon lähivuosina käyttöön tuleva matkapuhelinlaturistandardi.

Stonea voidaan käyttää kahden eri matkapuhelimen kanssa. Luonnollisestikin siinä on mahdollisuus käyttää äänikomentoja muun muassa puhelun aloittamiseen tai uudelleenvalintaan. Äänenvoimakkuutta säädellään kuulokkeen pinnan hipaisukentästä. Toiminto on nokkela, mutta kenttä ei käytännössä aina toimi.

Jabra käyttää niin sanottua Noise Blackout Extreme -tekniikkaa, joka suodattaa puhelusta hälyn. Siitä huolimatta ympäristön keskustelu saattoi tihkua myös toisen keskustelijan korviin. Myöskään tulevien puheluiden äänen laatu ei ollut paras mahdollinen.

Fakta

• Paino: 17,5 g
• Puheaika: 8 t, kuulokeosa 2 t
• Valmiusaika: Enintään 12 vrk,
kuulokeosa 2,5 vrk

  • Eleetön muotoilu

  • Mikro-usb-laturi

  • Pidike toimi laturina

  • Kehno ääni

  • Akkupariston kesto

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Verkkainen työjuhta

Verkkainen työjuhta

Brother MFC-5890CN on järkyttävän hidas. Tulostettaessa A4-kokoista mahdollisimman laadukasta valokuvaa se ponnisteli selvitäkseen tehtävästä vielä 20 minuutin kuluttua tulostuskäskystä.

Lue lisää

Edullinen suoratoistin

Edullinen suoratoistin

Western Digitalin media­strea­mer eli suoratoistin on pieni eikä kovin äänekäs. Kun se on yhdistetty taulutelevi­sioon hdmi-johdolla, sen kautta voidaan siirtää verkosta videoita ja valokuvia ja musiikkia.

Lue lisää

Ulkomuoto ennen ääntä

Ulkomuoto ennen ääntä

Sandberg, joka tunnetaan ehkä parhaiten laajasta johtovalikoimastaan, on nyt tuottanut sarjan kuulokkeita.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää