Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Jabra Drive

Jabra Drive -handsfree-järjestelmä kiinnitetään tuulilasin häikäisysuojaan ja yhdistetään puhelimeen bluetoothin välityksellä.

Hinta:

49,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Pakkaus sisältää myös usb-johdon lataamista varten ja pienen sovittimen, jonka avulla auton tupakansytyttimestä voidaan ladata handsfree-laitteen lisäksi muitakin laitteita, kuten matkapuhelinta. Järjestelmän kaiutin toimii myös vastauspainikkeena ja bluetooth-kytkimenä.
Ensimmäisellä käyttökertalla järjestelmä yhdistetään puhelimeen käynnistämällä laite ja sitten etsimällä lähistöllä olevia bluetooth-laitteita puhelimella. Tämän jälkeen bluetooth-painikkeena toimii kaiutin. Kun yhteys on muodostunut, laite toimii sekä kaiuttimena että puhelimen mikrofonina. Puhelinta ei tarvitse kaivaa taskusta vaan tulevaan puheluun voi vastata yksinkertaisesti painamalla kaiu­tin­ta lyhyesti.
Kaiuttimen äänenvoimakkuus on kyllin suuri, jotta ääni kantautuu kaikkialle autoon. Ääni ei ole hifi-tasoa mutta riittää puhelujen välittämiseen. Äänen dynamiikka riittää myös moottoritiellä, jossa hälyäänet yleensä hankaloittavat keskustelukumppanin kuulemista. Mikrofonin välittämä äänikin on aivan kelvollista, vaikka mikrofoni onkin sijoitettu aivan kaiuttimen viereen. Äänen kiertäminen estetään elektronisesti mutta ääneen jää silti kaikua ja se voi kuulostaa hieman mekaaniselta.
Näppärää järjestelmässä on se, että siihen voi yhdistää kaksi äänilähdettä eli matkapuhelimen lisäksi esimerkiksi mp3-soittimen. Drive keskeyttää musiikin toiston tällöin automaattisesti puhelun saapuessa. Toiminnon käyttöönotto vaatii hieman enemmän kommervenkkejä mutta järjestely toimi hyvin käytännössä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Liitäntä: Bluetooth
• Valmiusaika: 30 päivää
• Puheaika: enintään 20 tuntia
• Laturi: Microusb
• Mitat: 10,4 x 5,6 x 1,8 cm

  • Muotoilu

  • Käytännöllisyys

  • Äänenvoimakkuus

  • Kaksi yhteyttä yhtä aikaa

www.jabra.com

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Pikkuruinen bluetooth-sovitin

Pikkuruinen bluetooth-sovitin

Monissa kannettavissa tietokoneissa on nykyään langattomaan tiedonsiirtoon käytettävä blue­tooth-liitäntä vakiovarusteena, mutta vanhemmista se usein puuttuu.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää