Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Jabra Cruiser

Jabra Cruiser on yksi monista handsfree-laitteista, joiden on tarkoitus parantaa liikenneturvallisuutta. Poikkeuksellisesti kyse ei ole korvaan laitettavasta kuulokkeesta vaan Cruiser kiinnitetään varjostimeen tuulilasin yläpuolelle.

Hinta:

89,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Usein tämäntyyppisten handfree-järjestelmien kaiuttimien äänen laatu on kehno, mutta Jabra Cruiserissa ongelma on ratkaistu siirtämällä puhelut autoradioon. Laite toimii samalla lailla kuin auton koriin integroidut handsfreet mutta tulee huomattavasti halvemmaksi.

Cruiserilla matkapuhelimesta voi siirtää langattomasti puheen lisäksi musiikkia. Jabran laitteessa käytetään ns. kaksoismikrofonitekniikkaa, minkä luvataan poistavan häiriöitä äänestä vaimentamalla auton ja ympäristön melua.

Cruiserin asennus on helppoa, eikä siihen mene kuin muutama minuutti. Auton kaiuttimista tulevan äänen laatu on erittäin hyvä ja puhelimen mp3-soittimella voi hallita toistoa tavalliseen tapaan – tietysti vain silloin, kun se on ajajalle sallittua.

Osa toiminnoista, kuten kappaleen vaihtaminen ja kuuntelun keskeyttäminen, on tarjolla myös Jabra Cruiserissa. Ongelmallista laitteessa on fm-taajuuden tilanpuute. Alueelta toiselle siirryttäessä yhteyteen ilmaantuu helposti häiriöitä: kuuluviin voi puhelun sijaan ilmaantua radioasema, joka käyttää käyttäjän Cruiseriin valitsemaa taajuutta. Tämä häiritsee puheluita. Tällaisissa tapauksissa ne kannattaakin käydä Cruiserin yhdysrakenteisen kaiuttimen kautta, jolloin äänen laatu on tosin selvästi heikompi kuin radion kautta puhuttaessa.

Fakta

• Bluetooth 2.1
• Fm-lähetin
• Kaksoismikrofonitekniikka
• Luo yhteyden automaattisesti
• Puheaika: Jopa 14 tuntia
• Valmiusaika: Jopa 13 vrk
• Paino: 85 g
• Mitat: 127 x 62 x 17 mm

  • Helppokäyttöisyys

  • Lähettää äänen autoradioon

  • Vain autokäyttöön

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Hyvää ääntä  kärsivälliselle

Hyvää ääntä kärsivälliselle

Muodikkaassa mp3-soittimessa tulee olla kosketusnäyttö eikä mitään tylsiä painikkeita. Crea­tive on muistanut tämän suunnitellessaan Zen X-Fi 2 -mal­liaan. Ikävä kyllä se ei ole oivaltanut, että käyttöliittymäkin on muistettava sovittaa näyttöön.

Lue lisää

Himopelaajan työkalu

Himopelaajan työkalu

Vain pc-peleille äärimmäisen omistautunut pelaaja voi kuvitella tarvitsevansa niin paljon makronäppäimiä kuin Roccatin Valossa on.

Lue lisää

Edullinen blu-ray-soitin

Edullinen blu-ray-soitin

Sony BDP-S360 on blu-ray-toistin, joka toistaa kuvaa blu-ray-levyiltä täysteräväpiirtotarkkuudella ja dvd-levyiltäkin teräväpiirtona.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää