Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Ion Profile LP

Ion Profile LP on riisuttu levysoitin, joka voidaan stereoiden phonoliitännän lisäksi yhdistää myös tietokoneen usb-liitäntään musiikin siirtämiseksi levyiltä digitaalisen muotoon.

Hinta:

129,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Kun pc ja levysoitin on yhdistetty, tietokone rekisteröi sen automaattisesti ja levysoittimen mukana tuleva tallennusohjelma huolehtii lopusta. Ohjelman käyttö edellyttää kuitenkin myös Itunesin asennusta, sillä musiikkitiedostojen laatu riippuu Itunesin asetuksista. Tilannetta mutkistaa vielä se, ettei äänen tasoa voi säätää tallennusohjelmasta  vaan siihen on käytettävä Windowsin ääniasetuksia.

Ohjelma jakaa tallennetun musiikin tiedostoiksi kappaleiden välillä olevien taukojen perusteella. Ongelmia syntyy, jos kappale itsessään sisältää taukoja. Ohjelma ei myöskään osaa siistiä tiedostojen alkuun ja loppuun jäävää rahinaa pois. Se on tehtävä pakettiin kuuluvalla Audacity-ohjelmalla, joka vaatii aika tavalla perehtymistä. Tiedostot on myös nimettävä käsin, sillä ohjelmisto ei osaa hakea tietoja netistä. Tallenteet kuulostavat häviöttömissäkin formaateissa latteilta. Lisäksi levysoitin nappaa mukaan taustahälyä.

Fakta

Levysoitin on tekniseltä laadultaan kehnonpuoleinen ja ohjelmisto sisältää vain perustoiminnot.

  • Helppokäyttöinen

  • Edullinen

  • Kehno ohjelmisto

  • Sävyttömät tallennukset

  • Riippuvainen Itunesista

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Suoratoistin ei tunne pitkiä nimiä

Suoratoistin ei tunne pitkiä nimiä

So G-Stream on mediastrea­mer eli suoratoistin. Se tarkoittaa, että sillä voidaan ladata esimerkiksi videota suoraan pc:ltä televisioon.

Lue lisää

Koskettava minikannettava

Koskettava minikannettava

Ensi silmäyksellä HP Mini 5102 näyttää aivan tavalliselta minikanntavalta. Sen tyylikäs metallikuori antaa ylellisen ja hillityn vaikutelman. Toisaalta se on hieman paksumpi kuin kilpailevat mallit.

Lue lisää

Ohjukset siivittävät autokisaa

Ohjukset siivittävät autokisaa

Ensi silmäyksellä Blur on tavallinen kaahauspeli, jossa voi polttaa renkaita niin Los Angelesin keskustassa kuin Barcelonan kaduillakin

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää