Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


IOmega Professional Desktop

Ulkoista Iomega Professional Desktop -levyasemaa suojaa mattapintainen harmaa alumiinikotelo, minkä vuoksi se painaa melko paljon. Laite on kohtalaisen hiljainen, minkä ansiosta se sopii hyvin kirjoituspöydälle.

Hinta:

120,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Sitä voi pitää joko vaakatasossa tai pystyssä, mutta mukana tuleva jalka on niin pieni ja laite niin painava, että se kaatuu helposti.

Levyn tallennuskapasiteetti on 1000 gigatavua, mikä ei ole kovin paljon, jos laitetta on tarkoitus käyttää esimerkiksi kuvien tai muiden isojen tiedostojen varmuuskopiointiin. Tällöin kannattaakin yleensä käyttää hyväksi Mozy-verkkovarmistuspalvelun kaksi gigatavua ilmaista tilaa. Mozyn varmistustila on ilmaiseksi tarjolla kaikille yksityishenkilöille eikä vain Iomegan ulkoisen levyn ostajille. Lisää säilytystilaa online-palvelusta saa tarvittaessa maksua vastaan.

Laitteen mukana tuleva Never Down -varmuuskopiointiohjelma on varsin toimiva, mutta kun tallennuspaikka on fyysinen asema, on aina mahdollista, että se voidaan varastaa tai se voi tuhoutua tulipalossa.

Laite liitetään tietokoneeseen joko tavallisella usb-liitännällä tai esata-liitännällä, joka testissä osoittautui seitsemän kertaa usb:tä nopeammaksi. Jos pc:stä löytyy esata-liitäntä, tämä laite on hyvä ehdokas ulkoiseksi levyasemaksi.

Fakta

• Liitännät: Usb 2.0, esata
• Kapasiteetti: 1000 Gt
• Lukunopeus (usb):
14,4 Mt/s
• Lukunopeus (esata):
110,5 Mt/s
• Muuta: Iomega Never down
-varmistusohjelma
• Mitat: 198 x 120 x 31 mm
• Paino: 980 g

  • Esata

  • Vankka kotelo

  • Hiljaisuus

  • Varmuuskopiointiohjelma

  • Pieni jalusta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Demoversio pelin demosta

Demoversio pelin demosta

Spore Otuseditori on sangen viihdyttävä dna-rakennussetti, joka antaa esimakua tulevasta Spore-pelistä. Demon julkaisupäivänä YouTubeen siirrettiin jo yli 57 000 Spore-animaatiota.

Lue lisää

Älypuhelin minikoossa

Älypuhelin minikoossa

Nokia N97 mini on pienikokoinen versio N97-puhelimesta, joka testattiin numerossa 2/2010. N97-malli ei saanut meitä erityisemmin innostumaan, eikä sitä tee sen pikkuvelikään.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää