Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


HTC Desire S

Toisin kuin monet muut Android-puhelimet HTC:n Desire S on hiukkasen edeltäjiään pienempi. Sen silmiinpistävin piirre on alumiinikuori, jonka ansiosta se vaikuttaa kestävämmältä kuin monet kilpailijansa.

Hinta:

499,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Puhelimessa on vain kaksi painiketta: virtakytkin ja äänenvoimakkuudensäätö. Taustapuolella on pääkamera ja kuvausvalona toimiva ledi sekä kaiutin. Etupuolella on kakkoskamera, jota voidaan käyttää videopuheluihin. Lisäksi laitteessa on liitäntä kuulokkeille tai headsetille.

Desire S:n päävalikossa näkyy HTC:lle tyypillisesti kello ja melko vähän kuvakkeita sekä selkeä iso puhelinpainike. Toiminnot on valittu hyvin ja esitetty käytännöllisesti lukuun ottamatta säätiedotustoimintoa, jonka näytöllä häilyvät pilvet vaikuttavat tarpeettomalta graa­fiselta tehosteelta. Näyttö on laadukas ja kirkas, ja sen värit ovat hyvät.

Virtuaalinäppäimiä on helppoa käyttää, ja käyttöperiaate jäljittelee perinteistä puhelinta, joten siihen tottuu nopeasti. Ääni kuulostaa hyvältä sekä soittajan että vastaanottajan päässä.

Kuvakennon tarkkuus on viisi megapikseliä, mutta kuvan laatu paljastaa heti, että kyse on kännykkäkamerasta. Yksityiskohdat ovat utuisia ja kirkas valo aiheuttaa ylivalottumista. Toisaalta terä­vä­piirto­videon laatu on erittäin hyvä.

Ilahduttavaa oli se, että puhelimella pystyi tallentamaan navigointikartat etukäteen. Näin ne on mahdollista ladata kotimaassa eikä tarvitse maksaa kalliita roaming-maksuja ulkomailla. Desire S sisältää myös mediapalvelimen, joten sillä voi katsella kuvia ja videoita lähiverkossa.

Nopeustestissä Desire S oli paljon nopeampi kuin alkuperäinen Desire ja vielä nopeampi kuin Samsungin Galaxy S. Toisaalta Desire S:n akku ei kestä edes vuorokauden käyttöä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Näyttö: 3,7"
• Kamera: 5 megapikseliä,
720p (teräväpiirto, vga)
• Android: Versio 2.3.3
• Akku: 1,45 Ah
• Paino: 130 g
• Mitat: 11,5 x 6,0 x 1,2 cm

  • Muotoilu

  • Hyvä teräväpiirtovideo

  • Hakee kartat etukäteen

  • Hyvä mediapalvelin

  • Niukka akkukesto

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ohjukset siivittävät autokisaa

Ohjukset siivittävät autokisaa

Ensi silmäyksellä Blur on tavallinen kaahauspeli, jossa voi polttaa renkaita niin Los Angelesin keskustassa kuin Barcelonan kaduillakin

Lue lisää

Kivi korvassa

Kivi korvassa

Jabran Stone-handsfree-laitteen muotoilu on tyylikäs muttei silmiinpistävä. Moni ei varmasti edes huomaa, että keskustelukumppanilla on langaton kuuloke. Huomaamattomuutta edistää musta väri.

Lue lisää

Suoratoistin ei tunne pitkiä nimiä

Suoratoistin ei tunne pitkiä nimiä

So G-Stream on mediastrea­mer eli suoratoistin. Se tarkoittaa, että sillä voidaan ladata esimerkiksi videota suoraan pc:ltä televisioon.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää