Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


HP TOUCHSMART 610 1010SC

Vertailun hintavin kokoonpano ei yllä suorituskyvyltään testivoittajan tasolle. Muilta ominaisuuksiltaan HP Touch-Smart 610 on kuitenkin vahva tarjokas. Erityisesti näytön kuvanlaatu eroaa joukosta edukseen.

Hinta:

1.399,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

HP:n käytettävyys on monilta osin testin kärkeä. Laitteen erikoisuutena on käännettävä näyttöpaneeli, joka voidaan kallistaa lähes pöytäpinnan tasolle. Noin 30 asteen kulmaan käännetyllä näytöllä kosketustoimintojen käyttäminen on huomattavasti luontevampaa kuin pystyasennossa olevalla paneelilla. Blu-ray-levyjä toistava optinen asema on toteutukseltaan kelkatonta mallia. Cd-, dvd- tai blu-ray-levy työnnetään suoraan näytön kyljessä olevaan levyaukkoon. Muut testimallit on varustettu kelkallisella asemalla, johon levy on aseteltava paikoilleen. Kuvanlaadun osalta testilaitteiden väliset erot jäävät yleisesti ottaen verraten vähäisiksi. Lähemmässä tarkastelussa HP:n paneeli osoittautuu kuitenkin pykälän verran kilpailijoitaan laadukkaammaksi. Näyttö toistaa liukusävyt erittäin tasaisina. Väriala on laaja ja etenkin ihon värit ovat luonnolliset. Valontasaisuus on koko paneelin alueella moitteeton. Kuvan kontrasti ja terävyys ovat niin ikään erinomaista tasoa. HP:n varustelu on etenkin liitäntöjen osalta yllättävän vaatimaton. Laadukas paneeli sopisi hyvin esimerkiksi pelikonsolin tai kannettavan tietokoneen näytöksi, mutta laitteessa ei ole lainkaan kuvaliitäntöjä. Sen sijaan mukana on kaksi usb 3.0 -liitäntää sekä testiryhmän monipuolisin muistikortinlukija.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Näytön koko: ......... 23"
Näytönohjain: ......... Ati Radeon HD5570
Kiintolevy: ............. 2 Tt
Blu-ray-asema: ...... On, lukeva
Tv-viritin: ............... Dvb-t (mpeg-4)

  • Hyvä kuvanlaatu

  • Erinomainen käyttömukavuus

  • Kelkaton blu-ray-asema

  • Ei kuvaliitäntöjä

  • Vertailun kallein

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Sinihampaan kautta soivat kaiuttimet

Sinihampaan kautta soivat kaiuttimet

Creative Labs on tuonut markkinoille Inspire S2 Wireless -kaiutinjärjestelmän, jonka yhdysrakenteinen langaton vastaanotin ja mukana toimitettava usb-liitäntäinen bluetooth-lähetin mahdollistavat musiikin langattoman kuuntelun.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää