Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


HP Pavilion Slimline s5220sc

HP Pavilion Slimline s5310sc tekee ulkonäöllään hyvän vaikutuksen. Tyylikäs, kompakti kotelo vaikuttaa kestävältä, ja kiiltävään etupaneeliin on sijoitettu kaksi usb-liitäntää, kuulokeliitäntä ja kuutta korttityyppiä lukeva muistikortinlukija.

Hinta:

499,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Etupaneelin alareunassa on vielä paikka HP:n Pocket Media Drivelle, minkä ansiosta laitteessa voi käyttää erillistä kiintolevyä esimerkiksi mediatiedostojen tallentamiseen.

Pienen kotelon kääntöpuoli on se, että laajennusmahdollisuuksia on rajoitetusti. Optinen asemakin on sijoitettu pystysuoraan, mikä ei ole kovin käytännöllinen ratkaisu, vaikka toimiikin tyydyttävästi. Koteloon mahtuu yksi pieni laajennuskortti, mutta ei lisäkiintolevyä, näytönohjainta saati suurempia päivityksiä. kokoonpanossa ei myöskään ole esimerkiksi elokuvien siirtoon käytettävää firewire- eikä esata-liitäntää, jolla koneeseen voitaisiin yhdistää nopea ulkoinen levy.

Mukana tulevat kuvitetut pikaohjeet ovat selkeät. Niissä esitetään havainnollisesti muun muassa se, miten johdot kytketään tietokoneeseen ja miten kone käynnistetään. Laitteeseen on asennettu valmiiksi virustorjuntaohjelma ja runsaasti muiden ohjelmien kokeiluversioita. Pakkaus sisältää myös hiiren ja näppäimistön. Molemmat ovat perustasoa ja hyvin kevyitä. Näppäimistö vaikuttaa käytännölliseltä ja sillä kirjoittaminen tuntuu mukavalta.
Laitteeseen on valittu AMD:n 2,7 gigahertsin kaksoisydinsuoritin, mikä riittää moneen tehtävään. 500 gigatavun kiintolevyn nopeus yltää jopa 100 megatavuun sekunnissa. Kotelossa on melko tehokas jäähdytys. Vaikka tuuletin välillä pyörii melko nopeasti, se ei pidä liian suurta melua.

Kuten monissa yleiskäyttöön tarkoitetuissa pc-malleissa, tässäkään ei ole erillistä näytönohjainta, minkä ansiosta laitetta on turha haaveilla pelikäyttöön.

Pavilion Slimline s5310sc on hyvin järkevä pc-vaihtoehto, joka tarjoaa käyttöön laadukkaan peruskokoonpanon. Näyttö pitää hankkia erikseen. Yksi vaihtoehto on noin 200 euroa maksava 23 tuuman HP 2310i.

Fakta

• Suoritin: AMD X2 2,7 GHz
• Muisti: 4 Gt ddr3
• Kiintolevy: 500 Gt, 7200 rpm
• Liitännät: 6 x usb (2 edessä),
ethernet, wlan, audiot
• Optinen asema: Dvd±rw dl ls
• Käyttöjärjestelmä: Windows 7
Home Premium
• Myynnissä Expert-liikkeissä

  • Teknisesti laadukas

  • Esimerkillinen asennus

  • Suorituskyky

  • Päivitysmahdollisuudet

  • Ei esata-liitäntää

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tyyliniekan minikannettava

Tyyliniekan minikannettava

Minikannettavat tuppaavat ulkoisilta ominaisuuksiltaan olemaan kuin samaan muottiin valettuja.

Lue lisää

Valkoinen helmi

Valkoinen helmi

Minikannettavien suuresta tarjonnasta huolimatta markkinoilta löytyy hyvin Samsung N210:n mentävä aukko

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää