Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


HP Envy 110

HP osoittaa, että monitoimilaitteen ei tarvitse olla iso ja kolho. Envy 110 on vain hieman yli kymmenen senttiä korkea laite, joka silti tulostaa, skannaa ja kopioi näpsäkästi.

Hinta:

249,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Vaikka on selvää, että Envy 110 :n suunnittelussa päähuomio on ollut muotoilussa, se osaa silti kaiken, minkä muutkin tulostimet ja hieman ekstraakin. Sillä saa esimerkiksi yhteyden Facebookiin kuvien tulostamiseksi.
Lisäksi sillä voi liittyä HP:n kätevään järjestelmään ja lähettää tulostustöitä tulostimeen sähköpostilla. Toiminnot löytyvät helposti tulostimen näytöltä, joka tottelee kosketusta.
Mustavalkoiset teksti­tulosteet ja grafiikka ovat erittäin laadukkaita. Pienimmätkin merkit erottuvat niissä terävinä. Myös grafiikka on hienoa, ja siinä missä muilla tulostimilla voi olla vaikeuksia sävyjen kanssa, Envy 110 tuottaa teräviä reunoja, selkeitä yksityiskohtia ja juuri oikeanlaiset värit.
Kaikesta huolimatta laite ei oikein hallitse valokuvatulostusta. Vaikka käytössä olisi HP:n kalleinta valokuvapaperia, värit ovat heikot. Pahinta on kuitenkin se, että tulostuspää jättää kuviin näkyviä pyyhkäisyjälkiä.
Jos aikomuksena on hankkia nimenomaan valokuvatulostin, tarjolla onkin runsaasti edullisempia vaihtoehtoja, joiden jälki on parempaa.
Laitteen asennus on helppoa. Tulostin voidaan yhdistää tietokoneeseen usb-johdolla, mutta verkkotoimintojen käyttöön saaminen edellyttää sen yhdistämistä kodin langattomaan verkkoon.

Fakta

Tarkkuus: 4800 x 1200 dpi
Mustepatruunat: 2
Skannaustarkkuus: 1200 dpi
Näyttö: 3,5"

Mittaustulokset:
A4-kuva, suuri tarkkuus:
7 min 18 s
A4, tekstiä ja grafiikkaa:
2,8 sivua minuutissa
A4, tekstiä: 7,1 sivua minuutissa

  • Terävä näyttö

  • Helppo asennus

  • Hyvä tekstiin ja grafiikkaan

  • Kehnot valokuvatulosteet

  • Todella kallis hinta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Demoversio pelin demosta

Demoversio pelin demosta

Spore Otuseditori on sangen viihdyttävä dna-rakennussetti, joka antaa esimakua tulevasta Spore-pelistä. Demon julkaisupäivänä YouTubeen siirrettiin jo yli 57 000 Spore-animaatiota.

Lue lisää

Nopea ja hiljainen kiintolevy

Nopea ja hiljainen kiintolevy

Ulkoista Iomega Professional Desktop -levyasemaa suojaa mattapintainen harmaa alumiinikotelo, minkä vuoksi se painaa melko paljon. Laite on kohtalaisen hiljainen, minkä ansiosta se sopii hyvin kirjoituspöydälle.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää