Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Grand Theft Auto – Episodes from Liberty City

Suosituimpien pelien joukkoon kuuluvan Grand Theft Auto -sarjan Episodes from Liberty City on itsenäinen lisäosa vuonna 2008 ilmestyneeseen Grand Theft Auto IV (GTA IV) -myyntihittiin.

Hinta:

35,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Episodes from Liberty City sisältää kaksi peliä: The Lost and Damned ja The Ballad of Gay Tony. Kumpikaan niistä ei vaadi toimiakseen alkuperäistä GTA IV -peliä. Sen tunteminen syventää kuitenkin pelinautintoa, sillä uusissa peleissä on paljon viittauksia GTA IV:n tapahtumiin. Lisäosat tarjoavat uusia tarinoita Liberty Cityn alamaailmasta. The Lost and Damned keskittyy kaupungin pahamaineisten moottoripyöräkerhojen ympärille, kun taas The Ballad of Gay Tony -pelissä liikutaan järjestäytyneen rikollisuuden huipulla. GTA IV:n tapaan myös lisäosissa ratkaistaan asiat väkivallan keinoin, joten peli on kielletty meillä alle 18-vuotiailta.

Kahden uuden tarinan lisäksi Episodes from Liberty City sisältää uusia kulkuneuvoja, aseita sekä tv- ja radiokanavia. Niiden ansiosta pelielämys tuntuu tuoreelta, vaikka GTA IV:ää olisikin tullut pelattua niin paljon, että sen tuntee perusteellisesti.

Peliä voi pelata myös moninpelinä internetissä, missä tapahtumat jäävät tiukan toiminnan varjoon. Uusiin moninpelimuotoihin kuuluu esimerkiksi Chopper vs. Chopper -kaksintaistelu, jossa jahdataan helikopterista käsin moottoripyörällä liikkuvaa pelaajaa – mikä on todella viihdyttävää.

Uudet pelit vaikuttavat erittäin onnistuneilta. Ne jatkavat menestyksekästä konseptia, ja uudistusten myötä suurkaupunki Liberty Citystä on saatu entistä houkuttelevampi vierailupaikka.

Fakta

Lisää ennestään tuttua toimintaa, mutta se ei haittaa, sillä kaikki toimii täydellisesti.

  • Hyvät uudet tarinat

  • Toimii ilman GTA IV:ää

  • Mahtava moninpeliosio

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Harrastajan huippuskanneri

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Kätevä mini-pc kevyeen työhön

Kätevä mini-pc kevyeen työhön

Teknisten tietojen perusteella Asus Eee PC EB1006 voisi olla minikannettava. Kyse on kuitenkin mini-pc:stä eli täydellisestä pienikokoisesta tietokoneesta, jollaisia on ollut markkinoilla jo pitkään. Mini-pc:n etuja ovat pieni koko ja hiljainen ääni.

Lue lisää

Iso tietovarasto pikku paketissa

Iso tietovarasto pikku paketissa

Monet kotiinsa kakkos- ja kolmostietokoneen hankkineet ovat jo oivaltaneet, että kaikki kodin tiedostot kannattaa koota yhteen paikkaan.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää