Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Google Voice

Google Voice on Googlen ilmaisen sähköpostipalvelun Gmailin laajennus, jolla voi soittaa edullisesti vaikka maailman toiselle puolelle. Järjestelmä edellyttää Gmail-tilin olemassaoloa ja perustuu etukäteisvelotukseen (prepaid), joka tapahtuu Google Chec­kout -maksujärjestelmän kautta.

Hinta:

0,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Ennen soittamista on asennettava Google Talk -laajennus ja siirrettävä tilille rahaa. Rahaa siirretään 10 euron erissä ja siihen tarvitaan kansainvälinen luottokortti. Google Checkoutia aiemmin käyttäneille rahojen siirtäminen tilille on vähän liiankin helppoa, sillä järjestelmä tallentaa luottokorttitiedot. Joka tapauksessa palvelun käyttöönotto on nopeaa ja kun rahat ovat ropsahtaneet tilille, voi ryhtyä soittelemaan.
Puhelu aloitetaan näytön alalaitaan ilmaantuneesta pienestä näppäimistöstä, josta voi valita joko numerot tai johon voi kirjoittaa osoitteistoon tallennetun henkilön nimen. Puhelinsovellus käyttää Gmailin yhteystietoja ja hakee niistä puhelinnumerot. Android-puhelimessakin yhteystietojen ja puhelinnumeroiden hakeminen on yhtä helppoa.
Äänen laatu riippuu internetyhteyden laadusta. Jos yhteys on nopea ja häiriötön, ääni kuulostaa hyvältä. Puhuminen sujuu jopa kannettavan mikrofonilla ja kaiuttimella mutta paras tulos saadaan head­setilla. Linja säilyttää yksityiskohdat, ja keskustelukumppanin ääni kuulostaa selkältä ja jopa paremmalta kuin hyvästä kännykästä.
Puhelun jälkeen näytöllä näkyy puhelun hinta, joka tuottaa iloisen yllätyksen: Google Voicen hinnat ulkomaalaisiin matkapuhelimiin ovat edullisemmat kuin kilpailijoiden, kuten Skypen. Monissa maissa puhelun hinta on vain kolmannes siitä, mitä se olisi muulla tavalla soitettuna. Jatkuvasti ulkomaille soittava voi säästää rahaa Google Voicella. KotiMikron numerossa 1/2012 kerrotaan lisää Google Voicen käytöstä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Soittaminen on helppoa ja äänen laatu hyvä. Edulliset ulkomaanpuhelut kännykkään ilahduttavat.

  • Äänen laatu

  • Helppokäyttöisyys

  • Pienentää puhelinlaskua

  • Integroituu hyvin Gmailiin

  • Edellyttää luottokorttia

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Muistikortti menee verkkoon

Muistikortti menee verkkoon

Eye-Fin sd-muistikortti sisältää langattoman verkon lähettimen, jonka ansiosta kuvat voi siirtää johdoitta kamerasta tietokoneelle.

Lue lisää

Projektori ja kamera yhdessä

Projektori ja kamera yhdessä

Puhelimia, joissa on kompassi, ja navigointilaitteita, joissa on kamera. Elektroniikkateollisuuden tuote­kehittelijöiden mielikuvituksella ei ole rajoja.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää