Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Garmin Forerunner 610

Juokseminen on suosittu harrastus. Tavoitteellisen harjoittelun tueksi monet hankkivat kellon, joka rekisteröi nopeuden, sykkeen ja reitin.

Hinta:

399,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Garminin mallissa on erikoista se, että siinä on hipaisunäyttö. Muissa Garminin laitteissa on käytetty kehnoksi osoittautunutta paineltavaa ”rengasta”. Muutos on tervetullut. Lisäksi kello on riittävän ohut, jotta sitä voi pitää jatkuvasti.

Kellotaulun laidoille on sijoitettu vain kolme painiketta: yksi sytyttää taustavalon ja kahdella muulla käynnistetään ja pysäytetään ajanotto. Kaikkia muita toimintoja käytetään vain tuuman halkaisijaltaan olevalta näytöltä. Kellotilasta siirrytään valikoihin pyyhkäisemällä kellotaulua sormella. Valikoiden selaaminen vaatii hieman totuttelua, koska näyttö ei aina heti tottele ja se on niin pieni, että sormi osuu helposti väärään kuvakkeeseen.

Kun alkuhankaluuksista selviää, oppii arvostamaan laitteen toimivuutta. Näytön voi asettaa näyttämään juuri haluamiaan tietoja ja lisäksi tarjolla on omat toiminnot juoksulle ja pyöräilylle. Lenkin jälkeen tiedot saa siirrettyä langattomasti Garminin usb-sovittimen kautta tietokoneeseen analysoitavaksi.

Pikku kauneusvirheistä huolimatta Forerunner 610 on yksi markkinoiden parhaista juoksukelloista. Se on monipuolinen, mutta toisaalta kosketusnäytössä on vielä puutteita, jotka kaipaisivat korjaamista. Korkea hinta ainakin edellyttäisi sitä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Näytön koko: 1 tuuma
• Akkukesto: 4 viikkoa pelkkä kello, 8 tuntia juoksukäyttö
• Mitat: 4,57 x 1,42 x 6,35 cm
• Paino: 72 g

  • Kosketusnäyttö

  • Helppo käyttää

  • Näyttö reagoi hitaasti

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää