Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Garmin Edge 800

Garmin Edge 800:n kutsuminen maailman parhaimmaksi pyörätietokoneeksi ei ole liioittelua. Tosin tällaiselle pyöräilijän gps-laitteelle pitää olla todellista käyttöä, sillä hinta on kova.

Hinta:

449,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Edge 800 mittaa pyöräilyvauhdin gps-toiminnon kautta ja osaa myös neuvoa tien tavallisen paikantimen tavoin. Ääniohjeita ei ole tarjolla, vaan reitti näytetään selkeän kartan avulla. Edge 800 -pyörätietokone toimii hyvin, ja kosketusnäytön käyttö onnistuu mutaroiskeista tai paksuhkoista käsineistä huolimatta. Käyttäjä voi itse valita, mitä näytöllä näytetään. Sivuja selaamalla saa esiin haluamansa toiminnot, kuten esimerkiksi jäljellä olevan matka-ajan ja sykelukemansa. Laitteen varustukseen kuuluu muun muassa ilmanpaineeseen perustuva korkeusmittari, joka kertoo tarkasti reitillä olevien nousujen ja laskujen jyrkkyyden.

Monipuolisilla ominaisuuksilla varustetusta Edge 800 -pyörätietokoneesta on iloa sekä kilpapyöräilijöille että muuten vain pyöräilyä harrastaville. Laitteeseen tallennetut tiedot voidaan siirtää kotona tietokoneelle, jolloin on helppo seurata omaa edistymistään ja kunnon kohenemista. Garmin Edge 800 on tehty pyöräilyä varten, mutta se sopii myös muiden urheilulajien harrastajille.

Fakta

• Näyttö: 2,7"
• Tarkkuus: 160 x 240 pikseliä
• Akkukesto: 15 t
• Liitännät: Usb
• Mukana: City Navi­gator -katukartat Euroopasta microsd:llä
• Mitat: 5,1 x 2,5 x 9,3 cm
• Paino: 98 g

  • Mittaa pyöräilynopeuden

  • Kosketusnäyttö

  • Korkeusmittari

  • Hyötyä eri urheilulajeissa

  • Korkea hinta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää