Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


From Dust

From Dust -pelissä pelaaja pääsee kokeilemaan kaikkivaltiaan roolia.

Hinta:

15,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Tehtävänä on johdattaa kansa saarelta toiselle, suojella sitä matkan aikana luonnonvoimilta ja auttaa kehittymään. Apuna tässä on ennen kaikkea ainutlaatuinen kyky hallita vettä, hiekkaa ja laavaa ja muokata ympäristöä nopeasti. Voimat myös kehittyvät ja pian hyppysissä on taito kuivattaa vesi, sammuttaa tuli tai luoda maata käytännössä tyhjästä.

Kansan vaelluksella on päämäärä: reitti kulkee toteemipaalulta toiselle. Hengissäpysymistä vaikeuttavat yllättävät mullistukset, kuten tsunamit, rankkasateet tai tulivuorenpurkaukset. Maagisilla kyvyillä pelaaja voi pelastaa ihmiset, mutta kestää aikansa ennen kuin maisemaa oppii muovaamaan vaivattomasti.

Jatkuva varuillaan ­oleminen tulvien tai laavaryöppyjen varalta on ajoittain turhauttavaa. Onnistumisesta palkitaan tarjoa­malla lisää haasteita: väkimäärä on saatava kasvamaan, karuille seuduille on loihdittava kasvillisuutta ja joet saatava muuttamaan uomaansa sekä haarautumaan ja laavasta kovettumaan uutta maata.

Yksinkertaisista työkaluistaan huolimatta From Dust on nerokas, sillä peli on dynaamista ja pelaaminen hurjan palkitsevaa.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Hämmästyttävä pikku peli, jossa saa päästää luovuuden valloilleen ja leikkiä jumalaa.

  • Tunnelma

  • Haastavat tehtävät

  • Rakentamisen hauskuus

  • Sopiva hinta

  • Ajoittain turhauttaa

Ulkoiset linkit
Lue lisää
Muita artikkeleita
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Kätevä minitietokone

Kätevä minitietokone

Asus EeeBox EB1501 on pöytäversio Asus Eee -minikannettavasta. Minikoneiden tavoin se on hinnaltaan huokea ja suorituskyvyltään vaatimaton laite.

Lue lisää

Tien päällä tilanteen tasalla

Tien päällä tilanteen tasalla

Viiden tuuman näytöllä varustettu TomTom Go Live 1005 on yksi markkinoiden suurimmista navigaattoreista. Laitteen mukana tulee usb-autolatausjohto ja usb-kotilaturi sekä tehokkaalla magneetilla varustettu imukuppiteline.

Lue lisää

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Sormikkaat puhelimen näprääjälle

Arvosteluasteikon kymppi on varattu vain tuotteille, jotka ovat luokkansa ehdotonta kärkeä. Siksi hyvin harvoin vastaan tulee tuotteita, joiden kohdalla sitä voidaan käyttää ja joiden arvio sisältää pelkkää ylistävää suitsutusta.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää