Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Epson Stylus Photo PX810FW

Nykyisin tulostimen langattomuudesta ei tarvitse pulittaa kovin paljon ylimääräistä. Vaikka Epsonin PX810FW ei ole silti mikään halpa, korkean hinnan selitys piilee langattomuuden sijaan tulostuslaadussa.

Hinta:

330,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

PX810FW voidaan jopa ottaa käyttöön yhdistämättä sitä ensin reitittimeen. Käyttöönotto on helppoa: virtajohto laitetaan pistorasiaan, käynnistetään tulostin ja seurataan sen isolla näytöllä näkyviä ohjeita.

Puuhaan menee viitisen minuuttia. Tulostimen käyttö ilman pc:tä on yksinkertaista, sillä näytön kuvakkeet ovat isoja ja selkeitä. Ilman pc:tä voi esimerkiksi tulostaa kuvia muistikortilta, skannata syöttöalustan kautta arkkeja tai lähettää fakseja. PX810FW:n toiminnot eivät sinänsä poikkea muista monitoimitulostimista, mutta ne on vain toteutettu niin, että kaikki sujuu vaivatta.

PX810FW on huolellisesti tehty ja vankkatekoinen tulostin. Siinä on kaksi arkkialustaa: A4-arkeille tarkoitettu alusta pohjassa ja lisäksi toinen 10 x 15 sentin valokuvapapereille tarkoitettu. Ratkaisu nopeuttaa työskentelyä tulostettaessa usein erikokoisia arkkeja.

Epson on ennenkin osoittanut hallitsevansa valokuvatulostuksen eikä tämäkään laite tuota pettymystä. Sekä kuvat että teksti ovat laadukkaita. Lisäksi myös skannauslaatu vaikuttaa erinomaiselta. Valokuvien skannauksessa Epsonin monitoimari on jopa hitusen kilpailijoitaan parempi ja tuo paperikuvat digimuotoon aitoina ja sävykkäinä.

PX810FW kopioi ja tulostaa tekstiä erittäin nopeasti. Korkeatasoisten kuvien tulostus kestää pitkään. Puuha sujuu nopeammin, jos tulostuslaaduksi valitaan keskitaso, joka riittää hyvin tavallisille lomakuville. Ikävä kyllä laitteen arkinsyöttö on äänekäs.

PX810FW sopii kotitoimistoon ja kuvatulostukseen.

Fakta

• Arkkikoko: A4
• Tarkkuus: 5760 x 1440
pistettä
• Lcd-näyttö: 7,8"
• Muistikortinlukija: 4-in-1
• Pictbridge: kyllä
• Mustepatruunoita: 6
• Paino: 11,3 kg
• Mitat:
446 x 385 x 198 mm

  • Langattomuus

  • Kauniit valokuvatulosteet

  • Hyvä skannaustoiminto

  • Iso näyttö

  • Kovaäänisyys

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää