Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kouluikäisille suunnatun Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan alusta loppuun vaikkapa pelkällä kännykällä.

Elokuvanteon eri vaiheissa opastavat videot ovat katseltavissa Kaikki kuvaa -sivustolla maanantaista 7.1.2013 alkaen. Videot tulevat esitykseen myös Katsomoon.

Samalla alkaa starttikisa, jossa 9–15-vuotiailla elokuvantekijöillä ympäri Suomen on kuukausi aikaa tehdä oma elokuvansa. Kilpailun tuomaristossa ovat Mari Rantasila sekä Ella ja kaverit -elokuvan ohjaaja Taneli Mustonen ja pääosanesittäjä Freja Teijonsalo. Parhaat elokuvat tulevat esitykseen Katsomoon sekä palkitaan Canonin ja Humacin tarjoamilla elokuvantekopaketeilla. Elokuvia on saanut lähettää kisaan 22.01.2013 alkaen. Elokuvantekijöillä on perjantaihin 8.2.2013 asti aikaa lähettää elokuvansa nähtäville. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen suurimman lyhytelokuvakilpailu Uneton 48:n ja Kelaamo-portaalin kanssa.

Kaikki kuvaa on tuotantoyhtiö Amazementin tuottama sivusto. Yhteistyökumppaneina on useita nuorisopuolen toimijoita sekä laitevalmistajia. Hankkeen päärahoittaja on Opetus- ja
kulttuuriministeriö.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vaivaton verkkokiintolevy

Vaivaton verkkokiintolevy

Western Digitalin kätevän kokoisessa My Book Live -verkkokiintolevyssä on tallennustilaa peräti kaksi teratavua.

Lue lisää

Hyvin kulkeva  matkahiiri

Hyvin kulkeva matkahiiri

Microsoftin niin sanotun bluetrack-tekniikan väitetään parantavan hiiren kosketusta niin, että osoitin liikkuu näytöllä tasaisemmin, liikutettiinpa hiirtä sitten hiirimatolla, pöydällä tai lattiamatolla.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää