Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Elgato EyeTV DDT Deluxe

Laadukkaiden televisiolähetysten seuraaminen tieto­koneella on nykyisin entistä helpompaa. Elgaton EyeTV DTT Deluxe on yksi parhaista usb-virittimistä, joita tässä julkaisussa on testattu.

Hinta:

100,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

EyeTV DTT Deluxe on tietokoneen usb-liitäntään asennettava antenniverkon tv-sovitin, johon voidaan liittää erityyppisiä antenneja digitaalisen tv-signaalin sieppaamiseksi. Ennen usb-yksikön yhdistämistä tieto­koneeseen on asennettava ohjelmisto, joka etsii kanavat automaattisesti. Hyvin nopeasti asennuksen jälkeen kannettavan näytölle ilmestyi moitteetonta teräväpiirtokuvaa, jossa ei ollut havaittavissa minkäänlaista nykimistä.

Katkoihin on syytä silti varautua, sillä pieni antenni ei aina tavoita signaalia kovin hyvin. Tv-korttipakkaukseen sisältyy kuitenkin toinen, isompi, antenni ja sovitin, jolla yhteyden saa tarvittaessa vaikka katolla olevaan antenniin.

Katseluohjelmaa on helppo käyttää. Se sisältää muun muassa ohjelmaoppaan. Eye­TV DTT Deluxen hienouksiin kuuluu se, että sillä voi myös nauhoittaa lähetyksiä, jolloin tietokone toimii kiintolevytallentimena. Sitä on yhtä helppoa käyttää kuin mitä tahansa tavallista tallentavaa digiboksia.

EyeTV DTT Deluxen kanssa ei voi käyttää maksu-tv-kortteja vaan sillä voi katsella vain ilmaisia televisiokanavia. Laitteen ilmoitetaan toimivan myös XP:ssä ja Vistassa, mutta Media Centerin kanssa se saatiin parhaiten toimimaan vain Windows 7:ssä.

Fakta

• Digiviritin: Dvb-t
• Tarkkuus: Täys­teräväpiirto
(full hd) 1920 x 1080 pikseliä
• Mukana tulevat varusteet:
Matka-antenni (teleskooppi),
perusantenni, koaksiaalisovitin,
usb-jatkojohto, ohjelmat ja
kaukosäädin
• Järjestelmävaatimukset:
Windows 7, XP SP2, Vista SP1
2 GHz:n suoritin, 1 Gt muistia

  • Helppo käyttää

  • Tallennustoiminto

  • Antennivaihtoehdot

  • Vaatii Windows 7:n

  • Ei maksukanavia

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää