Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Eizo FS2331

Japanilainen Eizo tunnetaan pc-näytöistään, jotka on suunnattu graafiseen työskentelyyn sekä valokuvien ja videoiden muokkaukseen.

Hinta:

3.299,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Nyt yhtiö haluaa tarjota yhtä hyvää kuvanlaatua myös tietokonepelaajille. Asian tekee mielenkiintoiseksi se, että monissa niin sanotuissa pelinäytöissä on keskitytty pelkästään näytön nopeuteen, ja muut ominaisuudet ovat jääneet vähälle huomiolle.

Eizo FS2331 -näytössä on useita samoja ominaisuuksia kuin yhtiön suosituissa grafiikkanäytöissä. Värit toistuvat tarkasti, katselukulma on laaja ja kontrastisuhde on erittäin suuri johtuen mustan värin syvyydestä, mikä taas luo dynamiikkaa ja voimaa peleihin. Tummasävyisten pelien, kuten räiskintä- ja roolipelien ystävät voivatkin odottaa huomattavaa parannusta pelinäkymiin tavanomaisiin pelinäyttöihin verrattuna.

Näytöstä löytyi myös hieman kritisoitavaa, joista silmiinpistävin asia on vasteaika. Eizo on tehnyt suhteellisen nopean näytön, mutta sillä on vielä matkaa kurottavana varsinaisiin kovan luokan pelinäyttöihin. FS2331:n nopeus on riittävä suurimmassa osassa peleistä, mutta jos intohimona ovat Counter-Striken kaltaiset nopeatempoiset räiskintäpelit, kannattaa valita Eizon FS2331-näytön sijasta 120-hertsinen pelinäyttö.

Puutteet näytön vasteajassa hyvitetään kuitenkin erinomaisella kuvanlaadulla. Tavalliset pelinäytöt eivät pääse lähellekään samaa tasoa, sillä niiden kuvanlaadussa ollaan tingitty nopeuden kustannuksella.

Eizon pelinäytön design on tyypillisen japanilainen ja ehkä hieman vanhanaikainen eurooppalaiseen makuun, mutta näyttö istuu silti hyvin ympäristöönsä. Näytön mukana tulee kaukosäädin, jolla voi säätää äänenvoimakkuutta sekä vaihtaa kuvan tuloliitäntää. Se on kätevää, sillä FS2331:ssä on myös hdmi-liitäntä, johon saa liitettyä esimerkiksi PlayStation 3 -pelikonsolin tai mediasoittimen.

Pelaamisen lisäksi Eizo FS2331 -näyttö soveltuu valokuvien ja grafiikan käsittelyyn liittyviin tehtäviin, elokuvien katseluun, toimistotehtäviin ja netissä surffaamiseen. Niinpä kyseessä on erittäin monipuolinen näyttö, jonka hintakin on varsin kohtuullinen.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Näyttö: 23" (1920 x 1080 piks.)
• Vasteaika: 7 ms
• Liitännät: Hdmi, dvi,
d-sub (vga) ja äänisisääntulo
• Mitat: 54,9 x 40,3 x 21,2 cm (jalustan kanssa)
• Paino: 6,9 kg

  • Upea kuvanlaatu

  • Hdmi-liitäntä esim. PS3:lle

  • Erittäin suuri kontrasti

  • Monipuolinen näyttö

  • Vasteaika voisi olla parempi

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Muistikortti menee verkkoon

Muistikortti menee verkkoon

Eye-Fin sd-muistikortti sisältää langattoman verkon lähettimen, jonka ansiosta kuvat voi siirtää johdoitta kamerasta tietokoneelle.

Lue lisää

Tehokas pelikone

Tehokas pelikone

Peli-pc:t eivät yleensä ole tietokoneiden halvimmasta päästä, koska 3d-pelit asettavat suuret vaatimukset varsinkin suorittimelle, näytönohjaimelle ja muistille.

Lue lisää

Kaunis mutta  epämukava

Kaunis mutta epämukava

Tietokonevalmistaja MSI:n periaatteena lienee ollut, ettei riitä, että tietokone on pieni ja painaa vain hieman yli kilon – sen on myös näytettävä hyvältä.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää